Inköpare kommersiella fastigheter

Inköpare kommersiella fastigheter

Constrera formar en större gruppering inom inköp där du, utifrån senioritet, kan spela en avgörande roll i deras utveckling. Bolaget kan erbjuda dig en stor portion frihet under ansvar i unika projekt inkluderat på en internationell arena. Här blir du starkt delaktig i att skapa värdefulla affärsmöjligheter utifrån den inköpsstrategi som du sätter i de uppdrag där du är del.

Bli en del av nytänkarna och utmana, förbättra och förnya branschen som inköpare på Constrera!

DIN VARDAG

Som inköpare har du en central roll i företagets tillväxtagenda. Du är proaktiv i samtal gällande projekt såsom hotell, äldreboende. Du skapar en inköpsstrategi relaterat till dina uppdrag för att sedan driva olika kommersiella avtal i hamn för både entreprenad- och leverantörsledet. Här ser du kontinuerligt över möjligheter till att utöka nätverket för att optimera urval för inköp och upphandling. I din roll samverkar du med flera olika aktörer inom verksamheten, såsom andra inköpare, arbetschef, produktionschef, konstruktionschef m.fl. I vissa upphandlingar kommer du att agera rådgivare mot kund.

VEM ÄR DU?

Du innehar en skicklighet inom inköp där din erfarenhet inkluderar förhandling och upphandling. Som inköpare är du van att initiera nya kontakter för att maximera möjligheter till goda inköp relaterat till projekt av olika art. Du har en bakgrund som bygg-, entreprenad-, eller projektingenjör alternativt med motsvarande arbetslivserfarenhet. Din erfarenhet kan exempelvis komma från installation/el eller bygg. Grundläggande juridisk kunskap ingår i din verktygslåda samt en allmän teknisk kompetens. Du är en god kommunikatör inbegripet både svenska och engelska; finns ytterligare språkkunskaper ex. från Östeuropa är det meriterande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 6 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM CONSTRERA

Constrera strävar efter att förändra byggbranschen och satsar på ett ledarskap som skapar engagemang och effektivitet. De utför byggprojekt utefter open construction som modell, med långsiktiga relationer och samarbeten i fokus, och har en historik sedan 1969 på den svenska marknaden. Constrera bygger med framtiden i sikte och historien som grund- där nytänkande och tillväxt är centrala delar av deras fortsatta framgång.

Constrera ser sina medarbetare som en nyckel till varför de lyckas på marknaden- bli en del av nytänkarna och utmana, förbättra och förnya branschen. Då blir ni vi - Constrera.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Burrescia på mobilnummer 070-247 20 01.

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök nu!