Teknisk Konstruktör till SIEVERT AB i Stockholm

Teknisk Konstruktör till SIEVERT AB i Stockholm

Sökord: konstruktör, teknisk konstruktör, mekanisk konstruktör, teknisk konstruktion, produktutveckling, verktyg, verktygssystem, maskiner,

Vill du jobba med produktutveckling av proffsverktyg för industri och byggbransch?
På uppdrag av Sievert AB söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en Teknisk Konstruktör.


Vi erbjuder
Som konstruktör tar du en nyckelroll i ett expansivt och marknadsledande företag. Trenden är positiv och beslutsvägarna korta. Som Konstruktör tar du konstruktionsarbetet från idé / kravspec till komplett och färdig produkt, klar för produktion i företagets två egna fabriker i England och Estland. SIEVERT är en av världens ledande tillverkare av värmeverktyg för proffs med försäljning i 50 länder och ingår i den tyska globala koncernen ROTHENBERGER. Tjänsten ger dig goda utvecklingsmöjligheter inom produktutveckling av marknadsledande produkter.

Om tjänsten
Du rapporterar direkt till R&D Manager SIEVERT Group, medverkar i produktutvecklingsprojekt och arbetar med produktunderhåll i samarbete med R&D-chef, produktion, inköp och marknad. SIEVERT Group har egen produktion och du arbetar med helheter, inte bara delprodukter. Du tar fram produktionsunderlag, men medverkar också vid testning. På så sätt är du med från ritbordet till färdigt produkt.

Kvalifikationer
  • Du är högskoleingenjör eller motsvarande.
  • Du har praktisk erfarenhet av mekanisk konstruktion och CAD, gärna Solid Works.
  • Du är självgående och har jobbat med att ta fram konstruktionsunderlag och tillverkningsunderlag för leverantörer
Mycket goda språkkunskaper i teknisk engelska och svenska i tal och skrift.
Placering vid huvudkontoret i Solna Strand.

SIEVERT Group är ett internationellt bolag och utrikes resor till leverantörer, egna fabriker och mässor ingår i jobbet.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sievert AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning och önskar därmed att all kontakt angående tjänsten sker via ansvarig rekryterare Peter Zethraeus på 0733-103608 eller peter.z@isakssonrekrytering.se.
OBS vi kan inte ta emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Om SIEVERT
SIEVERT är en av världens ledande tillverkare av värmeverktyg för proffs med försäljning i 50 länder via återförsäljare och grossister inom bygghandel, järnhandel och industrihandel. SIEVERT ingår i den tyska globala marknadsledande koncernen ROTHENBERGER. Läs mer på www.sievert.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (29 dagar kvar)