Säljsupport / Kundsupport till Sievert AB

Sievert AB · Försäljning · 22 okt

Om jobbet

Sökord: Säljsupport / kundsupport / Support / Stockholm / export / Sälj/ logistik / order / Customer Service / Customer Support

Sievert AB söker en duktig medarbetare till Kundsupport / Säljsupport. Ett viktigt arbete då du kommer att vara den självklara länken mellan leverantör och kund.

Vi erbjuder en utmanande roll för dig som är nyfiken och som trivs med en omväxlande arbetsdag. Du blir del i ett sammansvetsat team i ett framgångsrikt företag med stora ambitioner och med en internationell horisont.

Om tjänsten: Kundsupporten är företagets ansikte utåt, här hanteras alla inkommande samtal, beställningar och produktfrågor från våra kunder, leveranstidsfrågor, frakt och skeppningar, fakturering, kvalitetsrapportering och mottagning av besökare på vårt Solnakontor. Merparten av kunderna är återförsäljare och grossister i Norden och distributörer på exportmarknader utanför Europa.

Du bistår våra kunder med en förstklassig service och support och bidrar till att bibehålla och utveckla våra affärer.

Du stöttar våra kunder och säljare via mail och telefon, det kan röra sig om produktfrågor, leveransfrågor och enklare teknisk support. Ditt engagemang och din insats kommer direkt att påverka Sieverts resultat. Ditt arbete är en viktig del av framgången och din insats gör skillnad.

Vi erbjuder:
  • En stabil arbetsgivare i en positiv utvecklingstrend
  • En trevlig och entreprenöriell arbetsplats med korta beslutsvägar
  • Ett omväxlande arbete med trevliga kollegor
  • En internationell miljö och marknadsmässiga villkor
Din profil: Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med kundkontakt och administration och har teknisk intresse. Viktigast är att du är nyfiken och noggrann, har sinne för ordning och reda och brinner för första-klassig service. Det är en merit om du har erfarenhet från återförsäljare eller grossist inom t ex bygghandel, järnhandel, VVS eller liknande.

Du är strukturerad och lösningsorienterad.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Då de internationella kontakterna är många, behöver du kunna skriva och tala engelska obehindrat. Dina kontaktytor internt blir främst kollegorna på ekonomi, försäljning, lager och produktion.

Omfattning: Heltid, tillsvidare, månadslön.

Placering: Stockholm (Solna)

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt via Rubino Rekryterings hemsida! Ansvarig rekryterare Peter Zethraeus, 0733-103608, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via email.

Sievert AB är en av världens ledande tillverkare av värmeverktyg och hetluftsmaskiner för professionella användare. Sievert är en internationell och expansiv koncern med flera utländska dotterbolag och försäljning via återförsäljare i mer än 50 länder. Sievert ingår i en global Tysk företagsgrupp och varumärket Sievert är ett av världens mest respekterade inom sin marknadsnisch.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Säljsupport
Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 okt

Om företaget