Marknadskoordinator, stockholm norr

Marknadskoordinator, stockholm norr

Sökord: marknadskoordinator, internationell marknadsförare, marknadsassistent

Bolaget har ett mycket starkt internationellt varumärke i sin marknadsnisch och befinner sig mitt i ett pågående strategiarbete för sin fortsatta tillväxtresa.

Du identifierar och undersöker målgrupper för tillväxt och förbättrar kunderbjudande och sortiment. Du skriver och producerar själv digitalt och grafiskt material och projektleder marknadsaktiviteter, mässor och internationella lanseringar av produktnyheter.

Du blir en del av ett internationellt team tillsammans med VD, produktutvecklingschef och koncernens försäljningschefer i Norden, Europa och USA. Du rapporterar direkt till VD som också är Marknadschef. Arbetsplatsen är bolagets huvudkontor 15 minuter med T-bana från Stockholm city.

ANSÖKAN


Har du frågor rörande detta jobb, kontaktaansvarig rekryterare Peter Zethraeus på 0733-103608 eller peter.z@isakssonrekrytering.se. OBS vi kan inte ta emot ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (5 dagar kvar)