Självgående snickare till nyproduktion

Självgående snickare till nyproduktion

Du som söker tjänsten skall ha relevant utbildning samt erfarenhet. Du skall klara av att fokusera på dina arbetsuppgifter och arbeta metodiskt även under hög belastning. Att fungera i ett arbetslag och vara en bra kollega är något som faller dig naturligt.

Du bör vara självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Vi tror att du är intresserad av att lära nytt och har ett stort intresse för utemiljöer. Du lägger stor vikt i att komma i tid och du ser det som en självklarhet att följa övriga rutiner. Det är meriterande om du certifikat, heta arbeten samt har körkort. Du skall behärska svenska språket både i tal och skrift.

Viktigt att du behärskar ritningsläsning, har god social kompetens, god fysik, talar/skriver svenska obehindrat samt har yrkesbevis.
Mer info
Kontaktperson Wattar
Telefon 070 959 9591
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://emjservice.se/
Sista ansökningsdag 25 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMJ är en stockholmsplacerad organisation som grundades 2006, som ett familjestyrt fastighetsförvaltningsbolag. Vår inriktning var då byggservice, takunderhåll, löpande bevakning och driftunderhåll av fastigheter, där slutkund var bostadsrättsföreningar. Idag 12 år senare är vi ca 30 heltidsanställda personer ute på fält och fyra tjänstemän. Vi har under årens gång vidgat inriktningen och har idag ramavtal med flera av de största Bygg- och fastighetsbolagen i Sverige. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vår ambition är att du ska bli en del av EMJ och alltid kunna representera oss som ett byggföretag i den övre skalan, vilket vi idag är -och är väldigt stolta över!