Betongarbetare i Stockholm, sök utan CV

Betongarbetare i Stockholm, sök utan CV

Betongarbetare till Nacka
Nu behöver vi utöka vår personalstyrka I Nacka strand där vi har ett projekt som sträcker sig en längre tid framöver. Vi söker duktiga och engagerade medarbetare inom betong/armering.

Rollen hos oss
Som betongarbetare på EMJ får du ett varierande arbete eftersom vi jobbar med allt från nyproduktion, ombyggnation till renovering i både små och stora projekt inom trä- och betong. Arbetet bedrivs både självständigt och i små och stora lag där vi verkar för en god och säker arbetsmiljö. Du kommer jobba i södra Stockholm samt dess närområden och bli del av ett team med god kamratskap och bra stämning.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror du känner igen dig på följande beskrivningar:
  • Du ser dig som en händig problemlösare som kan jobba självständigt, är välorganiserad och tar initiativ
  • Du kan prestera resultat tillsammans med andra och hantera att jobba under tidspress
  • Du uppskattar och bidrar till god laganda och samarbete
  • Du är ansvarsfull och noga med tider och säkerhet
  • Du har en bra kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift
Dina erfarenheter
  • Yrkesbevis samt B-körkort är inte ett krav, men naturligtvis meriterande.
  • Du behöver ha minst tre års branscherfarenhet (Om inte yrkesbevis, minst 10 års erfarenhet i Sverige)
Ytterligare information
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, vid behov tillämpas provanställning. Utgångsort är Solna. Vi ser gärna att du kan starta inom 30 dagar.

Vi erbjuder
På EMJ erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Allt det är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare och kunder idag. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjligheter till ansvar. I och med att vi är en mindre organisation, så har vi korta beslutsvägar och det är endast du som påverkar din utveckling.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Wattar. wattar@emjservice.se
Direktnummer: 070 959 9591

Välkommen med din ansökan snarast.

Urval och tillsättning sker löpande. Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta EMJ för detta uppdrag.
Mer info
Kontaktperson Wattar
Telefon 070 959 9591
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://emjservice.se
Sista ansökningsdag 25 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMJ är en stockholmsplacerad organisation som grundades 2006, som ett familjestyrt fastighetsförvaltningsbolag. Vår inriktning var då byggservice, takunderhåll, löpande bevakning och driftunderhåll av fastigheter, där slutkund var bostadsrättsföreningar. Idag 12 år senare är vi ca 30 heltidsanställda personer ute på fält och fyra tjänstemän. Vi har under årens gång vidgat inriktningen och har idag ramavtal med flera av de största Bygg- och fastighetsbolagen i Sverige. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vår ambition är att du ska bli en del av EMJ och alltid kunna representera oss som ett byggföretag i den övre skalan, vilket vi idag är -och är väldigt stolta över!