Kundsupport

Kundsupport

Sekelskifte växer vidare och vi söker nu en till kollega inom kundsupport. Är du en strukturerad och ansvarstagande person som även är utåtriktad och social? Då tror vi att du kommer att gilla den här tjänsten.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ta emot frågor, offertförfrågningar och beställningar både på mejl och telefon. Som kundsupportmedarbetare kommer du även göra vissa inköp och jobba med logistikfrågor.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Flytande i svenska språket med mycket god förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift
  • God dator- och systemvana
Vi tror att du som söker är en person som är van och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du gillar dynamiken i en grupp och det sociala i ett öppet kontorslandskap. Vidare är du noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du har ett trevligt, glatt och proffsigt bemötande mot kunder.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Hagalunds Industriområde i Solna

Arbetstider: Vardagar 08.30 - 17.00
Lön: Enligt överenskommelse
Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla mia@sekelskifte.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi brukar säga att vi är ett byggvaruhus med historisk knorr. Vi vänder oss till kunder som renoverar och inreder sina äldre hus och lägenheter på jakt efter tidstypiska bygg- och inredningsdetaljer. Vår målsättning är att vara Nordens ledande återförsäljare av nyproducerade bygg- och inredningsprodukter i arkitektstilarna som var populära under perioden 1880-1930 dvs nyrenässans, jugend, nationalromantik och 20-talsklassicism.

Företaget består idag av 15 anställda med en omsättningen på ca 50 MSEK/år. Kontor och lager ligger i Hagalunds Industriområde i Solna och vår fysiska butik ligger på Karlavägen 7 i centrala Stockholm.