Konsult inom IT-säkerhet till SecureLink

Konsult inom IT-säkerhet till SecureLink

Brinner du för cyber security? Här finns möjligheten att arbeta med de bästa inom branschen hos oss på SecureLink!

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu nya kollegor till vår konsultavdelning, där du får arbeta som specialist och konsultera välkända företag kring cybersäkerhetsfrågor. Här har du chansen att arbeta med de bästa i branschen, rankade som nr 1 inom Cyber Security i Europa av Gartner. Vill du vara med och hjälpa välkända företag och statliga myndigheter att skydda affärskritisk infrastruktur?

Välkommen till oss på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult hos oss arbetar du tillsammans med mycket kompetenta och specialiserade kollegor och bringar värde till företag och myndigheter i strävan att göra deras IT-miljö säkrare. Du blir en del av en resursstark organisation i tillväxtfas, där möjligheterna att gå långt endast begränsas av dina egna ambitioner. Vi trivs med att ständigt förbättras och vi vill driva innovation och vara föregångarna till förändringarna som sker inom marknaden för cyber security. Vi tror på kraften att ha kul på jobbet och lägger stort värde i att skapa en arbetsplats där gemenskap och prestigelöshet genomsyrar vårt arbete.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som konsult inom cyber security kommer du att rådge, ge rekommendationer och assistera våra kunder med design, implementation och konfiguration av nya och ofta kundspecifika säkerhetslösningar. Du har en aktiv del i felsökning, test, drift och förvaltning av affärs- och verksamhetskritiska miljöer hos våra kunder. Som en del av vårt uppföljningsarbete är du också delaktig i avrapportering och rapportskrivning. Våra arbetsuppgifter är ibland förlagda hos kunder där du har ansvaret för vår säkerhetsleverans och i flera fall kan du också ingå i kundspecifika team.

Rollen innebär också

I den här rollen är du placerad i Stockholm och utgår från vårt kontor i Solna. Vid din sida har du ett helt gäng av branschens absolut bästa cyber security konsulter och för oss är det viktigt med prestigelöshet, tillit och respekt för varandra och våra kunder och varje dag driver vi innovationen inom vårt specialistområde framåt.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har något års erfarenhet av cyber security antingen som konsult eller på som specialist inom en IT-säkerhetsavdelning. Du känner dig bevandrad inom säkerhetsfrågor som rör säker infrastruktur så som brandväggar, proxies, cloud, övervakning och visibilitet.

För att prestera i rollen tror vi att du har en stark verksamhetsförståelse för att kunna rådge kunder kring verksamhetskritiska lösningar. Kommunikation är viktigt för dig, både i kunddialogen och internt i projektteamen och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Du är en person som trivs i att ta ansvar och du är inte rädd för att ta egna initiativ för att driva resultat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Elin Öberg Mårtenzon
Telefon 0709379645
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 8 juni 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/