Senior Redovisningsekonom till Schneider Electric! - 004MRN

Senior Redovisningsekonom till Schneider Electric! - 004MRN

Har du tidigare erfarenhet av att självständigt arbeta med den totala redovisningen för ett bolag? Då är det dig vi söker!

Vi söker en Senior Redovisningsekonom till vår ekonomienhet, idag är vi totalt 13 personer. Hos oss får du möjlighet att jobba självständigt i en internationell koncern med stora möjligheter att utvecklas.

Dina ansvarsområden
  • Månads- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämningar
  • Deklarationer
  • Uppföljning och analyser
  • Övriga redovisningsrelaterade arbetsuppgifter
  • Support i revisionsfrågor
Du har minst 5 års erfarenhet som redovisningsekonom, en högskoleutbildning inom ekonomi och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i SAP, Navision och Excel och har du erfarenhet att av jobba med ett Shared Service Center tidigare är det meriterande. Du ska gilla att arbeta i matris och i en global organisation med många kontaktpunkter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, en stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten eller vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tfn 0725 200 797.

Intresserad?
Gå in via www.schneider-electric.se/jobb för att söka tjänsten och läsa mer om oss som företag.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is On, läs mer på www.schneider-electric.se/jobb

Taggar: Senior redovisning, ekonomijobb, accountant
Mer info
Kontaktperson Liselott Wigstrand Tuvesson
Telefon 0725 200 797
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://schneider-electric.com/se
Sista ansökningsdag 5 nov (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.