Senior Projektledare

Senior Projektledare

Har du grundläggande kunskaper inom VVS, Styr & Regler eller El? Tilltalas du av kombinationen försäljning, teknik och arbetsledning?

Vi söker nu en Senior Projektledaretill Application Center i Frösundavik. Du kommer att få möjligheten att arbeta med vårt mycket kompetenta och rutinerade arbetsteam på kontoret, samtidigt som du blir en viktig spelare i Application Center. Våra kunder är framför allt större fastighetsägare såsom kommuner och landsting, samt ett antal industrier. Eventuellt arbetar du idag som El-, VVS-konsult, arbetsledare, projektledare eller liknande.

Som Senior Projektledare har du det övergripande ansvaret för de stora projektens utveckling och tillväxt. I rollen ingår framförallt arbetsuppgifter såsom försäljning, arbetsledning och ekonomiansvar. Dina arbetsuppgifter kommer även att inkludera projektledning, anbudsarbete och avtalsförhandlingar.

Vi söker digmed tidigare projektledarerfarenhet. Det är meriterande om du har en teknisk utbildningskompetens i grunden samt en god förståelse för fastighetstekniska system och hur de samverkar. Har du grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik samt erfarenhet av budgetansvar är även detta ett plus. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i svenska och på engelska. Körkort är ett krav då tjänsten innefattar resor inom ansvarsområdet.

För att bli framgångsrik i rollenbehöver du drivas av att göra affärer och uppnå mål, samtidigt som du tilltalas av att motivera och entusiasmera medarbetarna. Du är lyhörd och trygg som person samt känner en tilltro till dig själv som ledare. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara förtroendeingivande, samarbetsvillig samt med lätthet skapa och underhålla relationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, en stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänstenså ring gärna rekryterande chef Stefan Rydåker, på tfn 010 478 23 61och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tfn 0725 200 797.

Ansökan
Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Läs gärna mer om oss och ansök tjänsten via www.schneider-electric.se/karriar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is On, läs mer på www.schneider-electric.se/karriar


Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://schneider-electric.com/se
Sista ansökningsdag 4 aug (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.