Senior Projektingenjör

Senior Projektingenjör

Har du grundläggande kunskaper inom VVS, Styr & Regler eller El? Tilltalas du av kombinationen nytänk/utveckling av teknik och projektering?

Vi söker nu en Senior Projektingenjör till centrala expertgruppen Application Center, helst runt Stockholms området. Du kommer att få möjligheten att arbeta med vårt mycket kompetenta och rutinerade arbetsteam på kontoret, samtidigt som du blir en viktig spelare i Application Center. Våra kunder är framför allt större fastighetsägare såsom kommuner och landsting, samt ett antal industrier. Eventuellt arbetar du idag som El-, VVS-konsult, styr- o reglertekniker eller liknande.

Som Senior Projekterings ingenjörhar du det övergripande ansvaret för de stora projektens utveckling i projektering och konstruktion I rollen ingår framförallt arbetsuppgifter såsom projektering och konstruktion. Dina arbetsuppgifter kommer även att inkludera projektveckling tekniska lösningar, projektera styr och regler handlingar samt konstruera. Samarbeta för att utveckla verktyg och produkter med Technical Marketing.

Vi söker dig med tidigare projekterfarenhet. Det är meriterande om du har en teknisk utbildningskompetens i grunden samt en god förståelse för fastighetstekniska system och hur de samverkar. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i svenska och på engelska. Körkort är ett krav då tjänsten kan innefatta resor inom ansvarsområdet. kreativa tänkande och insikt i de olika byggkomponenterna en effektiv systemprojektering. Vi använder din och vår erfarenhet och kunskap i detaljprojektering till att skapa kostnadseffektiva lösningar.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du drivas av att göra smarta tekniska lösningar och uppnå mål, samtidigt som du tilltalas av att motivera och entusiasmera medarbetarna. Du är lyhörd och trygg som person samt känner en tilltro till dig själv som VVS kunnig person. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara förtroendeingivande, samarbetsvillig samt med lätthet skapa och underhålla relationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, en stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten så ring gärna rekryterande chef Stefan Rydåker, på tfn 010 478 23 61, och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tfn 0725 200 797.

Ansökan
Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Läs gärna mer om oss och ansök tjänsten via www.schneider-electric.se/karriar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is On, läs mer på www.schneider-electric.se/karriar
Mer info
Kontaktperson Stefan Rydåker
Telefon 0104782361
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://schneider-electric.com/se
Sista ansökningsdag 4 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.