Projektledare inom Brand till Schneider-Electric i Solna

Projektledare inom Brand till Schneider-Electric i Solna

Projektledare inom Brand- och säkerhet till Schneider-Electric
Vill du ha en framtida karriär på ett Globalt och marknadsledande företag inom energihantering och automation? Vi behöver utöka vårt mycket kompetenta team med ytterligare en social och kunnig projektledare inom Brand till vårt huvudkontor i Frösundavik.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som arbetar som projektledare idag eller som tekniker och är redo för nästa kliv i karriären. Du är lägst gymnasieutbildning med inriktning el, samt några års erfarenhet från brand- och säkerhetsbranschen. Du kan också ha läst en YH-utbildning inom området. Vi ser gärna att du är intresserad av att utvecklas inom företaget och trivs med att ha flera kontaktytor där du får driva dina projekt självständigt. Du behöver kunna uttrycka dig flytande i svenska och engelska. Utöver det har du god kunskap i Office-paketet samt behärskar Excel väl.

Ett krav för tjänsten är B-körkort.

För att bli framgångsrik i rollenkommer vi att erbjuda dig ett mentorskap och en bra introduktion. Vi förutsätter att du tycker om att ha roligt på jobbet, att få arbeta med frihet under ansvar samt att du kommer med nya idéer och angreppsätt som gör att vi kan utvecklas som företag tillsammans med dig. Du har en social, driven och kommunikativ personlighet och trivs i en miljö där det är högt tempo.

Har du frågor om tjänstenring Team Manager Michael Viss 010- 4781588 och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig, ring Anna Sevenheim, Talent Acquisition Specialist på tfn 010-478 23 90.

Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is ON, läs mer på www.schneider-electric.se/jobb

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Primär plats:SE-AB-Frösundavik
Arbetstid:Heltid
Datum för borttagande:Pågående
Mer info
Kontaktperson Michael Viss
Telefon 010- 4781588
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://schneider-electric.com/se
Sista ansökningsdag 17 feb (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.