Key Account Manager Executive Sales

Key Account Manager Executive Sales

Schneider Electric söker dig som vill vara med på resan när vi tar försäljning till en högre nivå. Vi söker en lagspelare som genom sälj- och affärsutveckling vill driva en tillväxtresa med ett antal nationella nyckelkunder. Du ska forma och erbjuda detta unika och avgörande samarbete, är du reda att hoppa på tåget?

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är en av världens största aktörer med marknadsledande position inom energi, automation och säkerhet. Vi är passionerade över att få människor att växa där "People first" är ett viktigt ledord för oss. Vi vill att du ska kunna ha balans mellan arbete och privatliv och kunna bedriva ditt arbete självständigt under ansvar. Du kommer att vara en viktig del av företaget och får möjlighet att påverka en spännande tillväxtresa med många intressanta utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifteräratt skapa förutsättningar och verka för utvecklingenav utvalda nationella nyckelkunder. Tillsammans med dessa ska vi skapa både nationellt och lokalt, kort- och långsiktigt maximerat kundvärde av Schneider Electrics Smart Building Services. Du kommer att ingå i Executive Sales och tillsammans med tillhörande specialistsäljare och konsultbearbetare bana väg för våra unika helhetslösningar. Till din hjälp finns ett tekniskt team av duktiga supportingenjörer som underlättar din vardag och du kommer tillhöra ett centralt team men jobbar i nära samarbete med våra lokala organisationer fördelat på 37 kontor runt om i landet. Din arbetsplats kommer vara i Solna/Frösundavik.

För att vara framgångsrik i rollenhar du med fördel några års erfarenhet av branschen och troligen arbetat i en KAM-roll i några år och vill nu utmana dig vidare. Du kommer att arbeta med våra viktigaste nyckelkunder i företaget och därför blir du betydelsefull person i vår organisation.

Relationer är centralt i ditt uppdrag, vilket betyder att vi söker dig som är:
  • utåtriktad och med lätthet skapar och underhåller relationer
  • du inger förtroende och har tydligt kundfokus
  • du strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för kunden
  • du är noggrann och lyhörd
Har du frågor om tjänstenring Jerker Fridolvsson, Manager Executive Sales Sweden, på tel: 070-555 8765, har du frågor runt rekryteringsprocessen, ring Anna Sevenheim, Rekryteringsspecialist 010-478 24 04

Vi bearbetar ansökningarnalöpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.Varmt välkommen med din ansökan!

Schneider Electric kallar vi det Life Is ON, läs mer påVår Karriärsida som du hittar här!

Primär plats:SE-AB-Frösundavik
Arbetstid:Heltid
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://schneider-electric.com/se
Sista ansökningsdag 8 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schneider Electric är en global specialist inom energihantering och automation. Med en omsättning på 27 miljarder Euro under 2015, 160 000+ medarbetare och verksamhet i mer än 100 länder, hjälper vi kunder att hantera energi och processer säkert, pålitligt, effektivt och hållbart. Från enklaste produkt till komplexa system bidrar vår teknik, programvaror och tjänster till att förbättra drift och automation av våra kunders verksamheter. Vår uppkopplade teknik omformar branscher, utvecklar städer och berikar tillvaron. På Schneider Electric kallar vi det Life Is On.