Fastighetsskötare till SVEFAB

Fastighetsskötare till SVEFAB

SVEFAB söker nu en erfaren fastighetsskötare / fastighetstekniker till vårt kontor i Solna, vi tror att du arbetat i en liknande tjänst tidigare och har flerårig erfarenhet av fastighetsskötsel eller teknik/bygg.

Som person ser vi att du är social, serviceinriktad och ansvarsfull. Du har körkort.

Stor vikt läggs på personliga egenskaper. Arbetet innebär bland annat tillsyn och skötsel (rondering) av fastigheter och dess anläggningar samt felavhjälpande underhåll. Dina kunder är bland annat bostadsrättsföreningar och större fastighetsägare.

Formell utbildning är inget krav, men vi ser att du har flera års erfarenhet av fastighetsskötsel och god kännedom om fastigheters tekniska system.

Du kommer själv att ansvara för ett antal fastigheter som blir "dina". Här tar du hand om skötsel av den dagliga driften i fastigheterna, allt från reparationer till rondering. I arbetsuppgifterna ingår även daglig kontakt och service till hyresgäster/bostadsrättsinnehavare.

Tjänsten är främst tänkt att utgå från vårt kontor i Solna, men fastigheterna du ansvarar för finns i hela Stockholm. Från vårt platskontor i Solna utgår även 3 av dina kollegor samt vår förvaltare.
Mer info
Kontaktperson Göran Åslund
Email Mejla Göran Åslund
Område Solna
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.svefab.com
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SVEFAB, Svealands fastighetsteknik AB, erbjuder sina kunder fastighetsförvaltning i hela Mälardalen.

Vi är en fullserviceleverantör till fastighetsägare och kan utöver förvaltning och fastighetsskötsel erbjuda våra kunder bland annat elektriker och drifttekniker.

Vi är idag c:a 50 anställda och omsätter 100 miljoner kronor per år. Våra kunder består av kommuner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.