Nätverksingenjör med rymdintresse

Nätverksingenjör med rymdintresse

Vill du ingå i ett globalt team med framstående ingenjörer där du får chansen att arbeta med ny teknik, hitta nya lösningar och vara med och bidra till SSCs spännande utveckling? Här erbjuds du ett spännande jobb som nätverksingenjör där du kommer att spela en viktig roll för SSC med din kunskap och expertis.

För mer information:
https://www.youtube.com/watch?v=nHcidR9LyaE

Dina arbetsuppgifter
 • Design och förvaltning av företagets globala nätverk för avancerade rymdtjänster.
 • Driva och deltaga i det dagliga tekniska arbetet med utveckling av det globala kommunikationsnätverket och stödsystem till att säkerställa implementationer.
 • Förebygga underhåll
 • Testa, validera och implementera
 • Deltaga i projekt (internt och externt) med din expertis
Arbetstiderna är fasta med ett rullande beredskapsschema. Beredskapen är remote. Resor i tjänsten kan förekomma.
Du behöver vara EU-medborgare och flytande på svenska och engelska i tal och skrift samt klara SSCs säkerhetsklassning.

Din profil
 • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta inom nätverk som nätverksingenjör.
 • Djup erfarenhet av Cisco nätverk (motsvarande CCNP-nivå) samt av Palo Alto brandväggar
 • Erfarenhet av Routingprotokoll (BGP) Switching, MPLS nätverk samt felsökning
 • Dokumentationsvana
 • Vana att göra nätverksritningar samt att underhålla dem.
 • Vana att jobba i stora nät (gärna globalt)
Som person är du självgående, prestigelös, driven och noggrann samt självklart tycker du det är spännande att arbeta inom rymdindustrin!

SSC erbjuder en arbetsplats där medarbetarna känner passion och stolthet för sitt arbete! Här är en härlig stämning där man värnar om varandra som individer, känslan av tillhörighet gäller både lokalt och globalt. Man sitter i trivsamma lokaler i Solna Strand med mycket bra kommunikationsmöjligheter.

Har du några funderingar kring tjänsten?
Välkommen att kontakta:
Talent Aquisition Manager, Julia Lööv
julia.loov@totalresurs.se

Om Total Resurs
Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang, kompetensbaserat rekrytering, med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 35 medarbetare, varav 28 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-konsultverksamhet, försäljning och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder vill arbeta med.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Total Resurs AB
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSC, Swedish Space Corporation, är en ledande global leverantör av avancerade rymdtjänster med över 50 års erfarenhet. Sedan starten med banbrytande raketlanseringar i norra Sverige har man vuxit till att idag vara en erkänd världsomspänd fullserviceleverantör med toppmodern teknik för kunder över hela världen. Ett statligt ägt företag med ca 600 anställda vara hälften arbetar utanför Sveriges gränser.