Rekryterare till Storbank

Rekryterare till Storbank

Har du några års arbetserfarenhet av att rekrytering och är redo att ta nästa steg i karriären? SJR söker en driven rekryterare till Storbank i Solna.

Som rekryterare kommer du att vara en del av rekryteringsgruppen, där du kommer att jobba med alla delar i rekryteringsprocessen. Du kommer arbeta operativt med både externa och interna rekryteringsprocesser. Rollen innebär nära samarbete och dialog med interna chefer som har behov och stötta dem i deras rekryteringsprocesser. Ditt ansvar är att säkerställa en bra kandidatupplevelse i alla led i rekryteringsprocessen och tillsammans med chefer, projektledare och medarbetare. Du kommer arbeta med att hitta nya sätt att hitta talanger och proaktivt bygga upp ett nätverk av eftertraktade kompetenser. Vidare kommer du att etablera och bygga upp processer för intern rekrytering och karriärsutveckling av anställda.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet inom rekrytering. Du har relevant universitetsexamen/högskoleexamen inom HR eller personal. Som person söker vi dig som är driven och nyfiken, som drivs av utmaningar och gillar att ha många bollar i luften. Vår kund efterfrågar en person som har en positiv attityd och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Vi ser gärna att du har en mycket god kommunikativ förmåga och tar egna initiativ. Du bör ha utmärkta kunskaper i svenska och engelska.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på ca 12 månader med start omgående med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andreas Klingensjö.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom HR, Ekonomi, bank & Finans och Supply Chain. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 mars (51 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.