Redovisningsekonom till idrottsklubb

Redovisningsekonom till idrottsklubb

Har du erfarenhet av att arbeta med löpande redovisning med självständiga månadsbokslut? Nu söker vi dig som är redovisningsekonom med några års erfarenhet

Din bakgrund
Du har några års erfarenhet inom redovisning och har goda bokförings- och redovisningskunskaper samt känner dig trygg i din roll som redovisningsekonom. Du har bra kunskaper i svenska och engelska.

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad och kan arbeta självständigt. Du är bra på att prioritera och organisera dina arbetsuppgifter. Du är systemvan. Vidare är du ansvarstagande och har hög ambitionsnivå samt bidrar med ett gott humör. Du är en bra lagspelare och har en god samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer vara löpande redovisning, periodisera intäkter, löpande avstämningar, uppföljningar och bokslutsarbete.

Vår kund är en idrottsförening med placering i Solna.

Detta är ett 12 månaders konsultuppdrag med start omgående.

För frågor om tjänsten kontakta Elin Hansen, 0704715919
Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 maj (46 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.