Redovisningsekonom till Solna

Redovisningsekonom till Solna

Nu söker vi på SJR en konsult som är redovisningsekonom och som har förståelse för redovisning av projekt. I rollen kommer du ha mycket kontakt med olika avdelningar i företaget. Kunden sitter i Solna och uppdraget är start i januari och ett år framåt.

Arbetsuppgifter;
I denna tjänst kommer du att supportera många delar i organisationen och rollen är väldigt varierande med många olika roliga arbetsmoment. Det är en blandning av löpande arbetsuppgifter men mest uppföljning, stöd åt organisationen och att jobba proaktivt. Du kommer b.la; jobba med
  • Fakturering & krediteringar
  • Framtagande av månadsrapporter vid bokslut
  • Reservering
  • Uppföljning och bokning
  • Utredningar och problemlösningar i projekt
  • Stöd vid upplägg och stängning av projekt samt övriga frågor som rör projektmodulen
Kunden kommer under denna period även att byta system vilket gör att det ställer krav på att du trivs i ett systembyte.

Din bakgrund;
Vi söker dig som en har en högskoleutbildning inom ekonomi och har jobbat med redovisning i något år och även har förståelse för redovisning i projekt. Du har en stor systemförståelse och är van att jobba i Excel.

För att trivas hos kunden söker vi dig som är driven och har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du strukturerad. Du är serviceminded, nyfiken och prestigelös. Du gillar att jobba och vara en del av ett team men samtidigt jobba självständigt framåt. Du är positiv och sprider härlig energi omkring dig och är social och utåtriktad.

Ansökan;
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-12-17.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.