Redovisningsansvarig till internationell koncern inom säkerhet

Redovisningsansvarig till internationell koncern inom säkerhet

Har du en bakgrund inom redovisning eller revison och vill fortsätta att utvecklas inom ekonomi? Vill du bli en del i ett härligt team med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Nu söker vi dig som vill jobba som redovisningsansvarig för ett av bolagen i en framstående internationell koncern inom besiktning, provning och certifiering.

Detta är ett konsultuppdrag på 13 månader med start inom 1 månad.

Om jobbet
Som redovisningsansvarig för bolaget kommer du att ta ett helhetsansvar gällande ekonomin.

Arbetsuppgifter:
  • Ansvara för månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Reservering av förutbetalda och upplupna kostnader
  • Koncernmellanhavanden
  • Rapportera till koncernen enligt IFRS
  • Momsdeklarationer
  • Avstämning kundreskontra samt inkasso
  • Inkomstdeklarationer och arbetsgivaravgifter
  • Kontakt med revisorer
  • Ad hoc uppgifter relaterade till ekonomifunktionen
Din bakgrund
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet från en liknande tjänst. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller så har du lärt dig genom att jobba praktiskt med redovisning. Det är en fördel om du jobbat inom större bolag med IFRS. Vi förutsätter att du talar och skriver flytande svenska och engelska samt att du har lätt för IT och Excel. Har du jobbat i Agresso och Sigma är det meriterande.

Som person är du en positiv, prestigelös och lagspelare. Du har en bred kompetens inom redovisning och är van att jobba strukturerat mot deadlines. Då rollen innebär mycket interna kontakter värdesätts din koordinerande och sociala förmåga. Mycket ad hoc uppgifter ställer krav på flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Du kommer att bli en del av ett samspelt framåtriktat team på 11 personer som gillar att ha roligt på jobbet. För det här uppdraget läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att passa in i teamet.

Vad du erbjuds
Här får du en bred och utvecklande tjänst med mycket ansvar. Du har flexibiliteten att jobba hemifrån under rådande pandemi och får en digital upplärning. Kontoret finns i moderna lokaler centralt i Solna. Du välkomnas till ett härligt team där laganda, hjälpsamhet och glädje på jobbet präglar arbetsklimatet.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helena Öberg på 076-6471603. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-04-22.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsansvarig
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.