Nyutexaminerad ekonom sökes till junior kredithandläggare till bank i Solna

Nyutexaminerad ekonom sökes till junior kredithandläggare till bank i Solna

Är du en nyutexaminerad ekonom som vill få chans att jobba som kredithandläggare i en positiv och härlig miljö i Solna? Läs då detta!

Till vår kund som är en mindre bank söker vi nu en junior kredithandläggare. En stor del av ditt arbete kommer innefatta administration och kreditbedömning av privatlån. Vår kund sitter i fina och ljusa lokaler i Solna. Uppdraget påbörjas omgående och pågår i minst 6 månader.

Arbetsuppgifterna
Under din tid som kredithandläggare hos vår kund i Solna kommer du tillhöra en kreditgrupp. Du kommer kreditbedöma privatpersoner samt sköta övrig administration av privatlån. Tillsammans med övriga medarbetare besvarar du även inkommande telefonsamtal och email.

Bakgrund
Vi söker dig som tagit examen nyligen, gärna mot företagsekonomi. Du ska trivas att arbeta administrativt och med krediter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från bank eller kreditmarknadsbolag men det är inget krav. Det är meriterande om du har kund och telefonvana. Du bör kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska samt ha goda kunskaper i Officepaketet.

Tjänsten
Ställer höga krav på att du är engagerad, noggrann och att du vågar fatta beslut. Du kommer att ha mycket kundkontakt per telefon och ska bemöta kunderna på ett förtroendeingivande och positivt sätt. Samtidigt skall du ha en stark drivkraft och en mycket god samarbetsförmåga.

Vår kund erbjuder dig ett ansvarsfullt och utvecklande arbete i en föränderlig och positiv miljö.


Övrigt

Tjänsten är på heltid och du kommer vara anställd hos SJR och uthyrd till vår kund. Uppdraget är med start omgående och på minst 6 månader framåt. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anette Skantz 076 647 16 66.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (37 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.