Nyutexaminerad Projektekonom till globalt företag

Nyutexaminerad Projektekonom till globalt företag

SJR söker för kunds räkning en projektekonom där du får möjlighet att arbeta brett och verksamhetsnära i din roll. Vår kund är ett stort internationellt företag som sitter i ljusa välkomnande lokaler i Solna. Du välkomnas in i ett positivt och energiskt team där gemenskap och hjälpsamhet är teamets ledord.

Tjänsten
I din roll som projektekonom kommer du att få arbeta brett med olika

ekonomiuppgifter, dina ansvarsområden kommer bland annat att vara:
  • Löpande projektredovisning, inklusive fakturering och uppdatering av projekt i SAP och andra system
  • Uppföljning av det ekonomiska resultatet i projekten, både löpande och i samband med att projekten stängs
  • Annan ekonomiadministration, inklusive bevakning av kundfordringar och fakturering
I din roll som projektekonom kommer du arbeta nära projektledarna och du kommer att ha många interna och externa kontakter i en internationell miljö. Du får dessutom vara med och bidra till utvecklingen av processer och framtagande av nya rutiner för avdelningen och föra arbetet fortsatt framåt.

Din bakgrund

Vi söker dig som är i början av din karriär. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande och det är meriterande om du har tidigare yrkeserfarenhet inom ekonomiområdet. Du strävar efter att förstå processer och hur man kan använda affärssystem effektivt. Vi ser gärna att du är noggrann, analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken, tar egna initiativ samt har en stor vilja att lära dig mer och du vill utvecklas i din roll som projektekonom.

SJR och uppdraget
Ovanstående tjänst är ett konsultuppdrag på 9 månader med anställning hos SJR. Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande, så sök därför tjänsten redan idag. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus, 070- 471 59 18.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 mars (32 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.