Junior controller till utvecklande uppdrag i Solna

Junior controller till utvecklande uppdrag i Solna

Har du ett par års erfarenhet av redovisning och controlling, och vill in i en utvecklande och analysorienterad roll?

SJR söker nu för kunds räkning en junior controller. Dina uppgifter kommer att ha viss tyngdpunkt på redovisning, men kommer även att innehålla flera analytiska och strategiska moment. Du kommer bland annat att få arbeta med
  • Månadsbokslut
  • Rapportering av orderstock
  • Projektrapportering
  • Analys av finansiella data
  • Utveckling av rapporteringsfunktionen och analysverktyg
Du kommer att ha en roll som fordrar struktur och noggrannhet, men där du även kan bidra med dina inputs och idéer för att utveckla processer och rutiner för rapportering inom kundens affärsområden. Du kommer att tillhöra ett business controller-team om 5 personer, och du rapporterar direkt till CFO. Företaget ingår i en norsk koncern, och finns även representerat i Finland varför kontaktytor i andra nordiska länder förekommer.

Vår kund är verksam inom planering och entreprenad för vägar och järnvägar, och sitter i Solna Business Park. Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start i mars och som pågår i 15 månader. För rätt person kan det eventuellt finnas utrymme för förlängning eller överrekrytering till kunden.

Vem söker vi?


Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomiområdet samt har några års erfarenhet av redovisning och controlling. Du har god förståelse för det ekonomiska flödet, och därtill har du en god analytisk förmåga och kan se vad som kan och bör förbättras.

Du har erfarenhet av arbete i olika ekonomisystem, samt hanterar Excel utan problem. Du bör ha ett intresse för IT och utveckling av system. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, och hanterar svenska och engelska utan problem i tal och skrift.

Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad, driven och analytisk. Du har ett eget driv och är självgående i ditt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-03-13.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Controller
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 apr 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.