HR specialist – Projekt för kompetensförsörjning på 2 år

HR specialist – Projekt för kompetensförsörjning på 2 år

Till vår kund söker vi en HR Specialist som vill anta utmaningen att leda ett projekt för kompetensförsörjning. Uppdraget kommer att utföras på ett flertal orter i Sverige men utgår ifrån Stockholm och pågår under två års tid.

Vår kund är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden.

Arbetsbeskrivning

Som HR specialist kommer du ansvara för strategi och etablering av en kompetensförsörjningsmodell för chaufförer med primärt nyanlända som målgrupp. Arbetet kommer ske i samarbete med Arbetsförmedlingen och Tillväxtverket. Du kommer leda projektet från start till mål som ska implementeras på ett antal olika orter i Sverige med utgångspunkt från Stockholm. Målsättningen är att vår kund blir självförsörjande på chaufförer, samtidigt som man tar ett stort och viktigt samhällsansvar, och utbildar ca 300 chaufförer per år. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt fokusera på:
  • Strategisk utveckling av kompetensförsörjningsmodell
  • Projektledning
  • Utveckla chaufförsutbildningar
  • Ansvara för Implementering, genomförande och uppföljning
  • Etablera samarbete med olika avdelningar inom organisationen
  • Etablera samarbete med berörda myndigheter
  • Implementera projektets lärdomar och arbetsprocess i organisationen
  • Dokumentation av projektets utveckling och resultat
  • Kommunicera projektets utveckling både internt och externt
Din profil

För uppdraget som HR Specialist söker vi dig som har ett par års erfarenhet av HR arbete med fokus på utbildningsfrågor och projektledning samt vana av att utveckla samarbete med myndigheter. Det är meriterande om du har en universitetsexamen med inriktning på HR, och eller tidigare erfarenhet av nationellt arbete med utbildning, mångfald och inkludering i samarbete med näringsliv och myndigheter.

Som person är du affärsmässig och professionell, du nätverkar och skapar goda relationer internt och externt samt kommunicerar på ett pedagogiskt sätt. Du tar egna initiativ och är självständigt drivande.

Övrigt

Som HR Specialist hos vår kund kommer du få en mycket utvecklande nationellt uppdrag och samtidigt god möjlighet att lära känna en stor och etablerad organisation och dess HR arbete.

Uppdraget tillsätt omgående och pågår i 2 år. Företaget är lokaliserat i Solna

Ansökan

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag 18 nov. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se, vilket är enkelt samt även går bra via mobilen. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Joakim Hedqvist på 076-6471626.

Välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 dec (35 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.