Erfaren ekonomiassistent till kundreskontra

Erfaren ekonomiassistent till kundreskontra

SJR söker nu en erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra för ett uppdrag hos ett av våra kundföretag.

Du kommer att ingå i ett ekonomiteam där du kommer ha ansvar för kundreskontran tillsammans med 2 andra kollegor.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start i mitten av januari och som pågår i 6 månader. För rätt person finns det därefter möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kunden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst vara:
  • Kundreskontra, ax till limpa
  • Bokning & matchning ankommande betalningar samt utredning av differenser
  • Avstämningar
  • Fakturering
  • Krav- och påminnelsehantering
  • Attest av utbetalningar
  • Eventuellt agera back-up för leverantörsreskontra
Vem söker vi

För denna roll tror vi att du som söker har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll.

Du är van att arbeta självständig och vågar ta egna initiativ där det behövs, samtidigt som du trivs i grupp. Vidare är du noggrann och strukturerad. Har du erfarenhet av affärsystemet Agresso är det starkt meriterande.

Ansökan

Tjänsten är start i mitten av januari. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-01-25

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.