Ekonomiassistent till internationellt bolag i Solna

Ekonomiassistent till internationellt bolag i Solna

Är du nyutexaminerad ekonom och vill arbeta på ett internationellt företag i Solna? Då kan den här tjänsten vara rätt för dig!

SJR söker för kunds räkning en driven och ansvarstagande ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta på ett väletablerat och internationellt konsultbolag med kontor i Solna, där du kommer att ingå i en grupp om 11 personer.

Tjänstebeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du huvudsakligen att arbeta med:
  • Leverantörsreskontra
  • Registrering av leverantörsfakturor och leverantörer
  • Leverantör utbetalningar och kundinbetalningar
  • Granskningar av fakturor
  • Återrapportering
  • Påminnelser och inkasso
  • Avstämningar
  • Månadsbokslut
Tjänsten är ett vikariat om 6 åtminstone 6 månader, och kommer troligast att sträcka sig ännu längre.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig med en ekonomisk utbildning och tidigare erfarenhet av liknande uppgifter på en ekonomiavdelning. Du är en van amvändare av Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Visma XP. Du kommunicerar väl på svenska som engelska både i tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du är hängiven i ditt arbete och ger det lilla extra Du har en mycket god kommunikativ förmåga och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos SJR med start omgående, och som pågår 6 månader med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel, 076-647 16 45.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 maj (53 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.