Ekonomiassistent till hållbarhetsinriktat företag i Solna

Ekonomiassistent till hållbarhetsinriktat företag i Solna

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent, och söker en långsiktig utmaning på ett företag med fokus på miljömedvetenhet och hållbarhet? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

SJR söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent. Dina arbetsuppgifter kommer främst att innefatta
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Fakturahantering i SAP
  • In- och utbetalningar
  • Löpande bokföring
Du kommer att tillhöra ett reskontra-team om 5 personer, och du kommer att sitta i ljusa och fina lokaler i Solna. Vår kund är en välkänd aktör inom transport- och logistiktjänster, och har ett tydligt fokus på hållbara transporter för minimal klimatpåverkan. Uppdraget är en konsultanställning via SJR om 6 månader, och för rätt person finns därefter möjlighet att bli överrekryterad direkt till kunden.

Din bakgrund


Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, inneattandes kund- och leverantörsreskontra. Du har en god förståelse för det ekonomiska flödet, och har en förmåga att snabbt sätta dig in i uppgifterna och arbeta självständigt. Du har erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem, och har goda kunskaper i Excel. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad och har en god social förmåga. Du värdesätter teamarbete högt, och du är inte rädd för att komma med förslag och idéer om hur verksamheten kan utvecklas och effektiviseras.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-11-15

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel:
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.