Complaint specialist till internationellt läkemedelsföretag

Complaint specialist till internationellt läkemedelsföretag

För kunds räkning söker vi nu en Complaint Specialist. Vår kund är ett stort internationellt läkemedelsföretag och sitter i fina lokaler i Ulriksdal i Solna. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget är på 3 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

I rollen som Complaint Specialist är din främsta uppgift att samordna returer och reklamationer samt att säkerställa att de tas emot i rätt tid vid rätt plats. Du kommer arbeta nordiskt och stödja såväl interna som externa kunder så de följer lagstadgade krav och de uppsatta riktlinjer som finns för franchisetagare. Vidare har du kontakt med myndigheter för att säkerställa objektiva bedömningar. En stor del av rollen är att lösa problem och kunna hantera komplexa reklamationer.

Din bakgrund

Som person är du strukturerad, kommunikativ och effektiv. Du har tidigare erfarenhet av en roll där du arbetat med kundkontakt där det förekommit mycket problemlösning. Vidare är du systemvan och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska. Kan du något mer nordiskt språk är det meriterande.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag, minst 3 månader, eventuell möjlighet till förlängning Beläggningsgrad: Heltid
Ort:
Solna
Start:
Omgående
Lön:
Enligt överenskommelse

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Linda Stenfeldt på 0766471633 eller Researcher Madelene Hay på 070-4715906.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 mars (2 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.