Produktionsutvecklare Depå till SJ

Produktionsutvecklare Depå till SJ

Division Fordon ansvarar för fordonsflottans livscykel och ska säkerställa att i rätt tid leverera hela och rena tåg. Division Fordon ska utveckla och upprätthålla SJ:s fordonspark, säkerställa rätt fordonskvalitet, en effektiv underhållsproduktion genom god planering samt balansering av underhållsbehov och kapacitet. Allt detta i samarbete med underhållsleverantörer. Hagalunddepån är SJ:s största depå med ca 370 anställda och 32 000 avgångar/år. I Hagalunddepån sker många olika aktiviteter med ansvaret att operativt styra underhållet för samtliga SJ:s fordon.

Depån i Hagalund står inför stora utmaningar med ökad trafikvolym, nya aktörer och ökad nyttjandegrad av verkstäder och anläggningar. För att klara av detta genomgår depån många spännande förändringar där vi bland annat ändrar om vår organisation och implementerar nya arbetssystem. Nu söker vi en Produktionsutvecklare som kommer att arbeta med förbättringsprojekt i hela vår verksamhet. Är du en driven, förändringsbenägen och engagerad person som brinner för förbättring och utveckling? Då är denna tjänst något för dig!

Arbetsuppgifter
Som Produktionsutvecklare organiserar, driver och stöttar du förbättringsinitiativ på alla nivåer i Hagalunds verksamhet. Ditt arbete innebär allt från att driva förbättringsarbeten till att säkra arbetsprocesser och driva tekniska projekt på ledningsnivå i Hagalund. I rollen sätter du dig in i hela verksamhetskedjan, arbetar nära produktionen och fungerar som en länk mellan verksamhetens olika domäner. Ditt mål är att utveckla processer och organisationen för att höja produktivitet, kvalité, kapacitetsutnyttjande och säkerställa effektiva flöden inom depån. En hel del av arbetet kommer att bedrivas i nära samarbete med SJ:s leverantörer på området (t.ex. Euromaint, Mantena, ISS, Trafikverket och Sodexo).

Du välkomnas till vår depå i Hagalund och rapporterar till Platschef.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör inom maskin, industriell ekonomi eller liknande. Du har ett par års erfarenhet av verksamhetsutveckling och av att driva förbättringsprojekt, gärna från en producerande verksamhet. Har du erfarenhet från industri och arbete med Lean/5S är det meriterande. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en utåtriktad, ödmjuk och kommunikativ person med en förmåga att skapa, utveckla och bibehålla goda relationer på alla nivåer i organisationen. Du har ett starkt driv, en uthållighet och en vilja att få projekt avslutade med goda resultat. Vidare trivs du i en komplex miljö där du får vara initiativrik, självgående och lösningsfokuserad och samtidigt ha många olika kontaktytor.

Ansök redan idag – det är enkelt!
Vill du vara med på en spännande och utvecklande resa tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senast den 25 juni 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja 0768 - 24 60 04.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefin Träpja
Telefon 0768 - 24 60 04
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sj.se/#/
Sista ansökningsdag 25 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJ är Sveriges första och största tågoperatör- vår ambition är också att vara Sveriges bästa. Vi söker därför dig som kan hjälpa oss att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi erbjuder alla våra medarbetare tillgång till bra förmåner som till exempel friskvård och motion samt möjligheter till kompetensutveckling för att avancera inom företaget.