Komfortoperatörer till SJ Hagalund

Komfortoperatörer till SJ Hagalund

Som Komfortoperatör är du en viktig länk i kedjan som ansvarar för att leverera hela och rena tåg. Tillsammans ansvarar ni för att alltid leverera välstädade tåg i tid! Genom ditt jobb är du med och bidrar till att SJ:s kunder får en positiv upplevelse när de väljer att resa med oss!

Just nu söker vi Dig som vill arbeta heltid (allmän visstidsanställning), men även dig som vill arbeta som timanställd vid behov!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som Komfortoperatör ansvarar du för städningen av SJs tåg inne på vår depå i Hagalund. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att våra kunder får den bästa komforten och en positiv reseupplevelse med SJ. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att städa SJ tåg, rapportera avvikelser samt säkerställa god komfort för våra resenärer. Arbetet utförs i skift alla dagar i veckan, dygnet runt och mestadels arbetar du utomhus året runt. Verksamheten är öppen årets alla dagar, dygnet runt och arbetet utförs i tre skift.

Din profil
Vi söker dig som är minst 18 år gammal och vill ha ett fysiskt, utmanande samt omväxlande arbete. Du talar flytande svenska i såväl tal som skrift. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetat med städning eller andra serviceinriktade tjänster. Då arbetet förläggs i skift och innebär oregelbundna arbetstider, är det även viktigt att du på ett obehindrat sätt kan ta dig till arbetet även utanför kollektivtrafikens tider.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du flexibel, säkerhetsmedveten och serviceinriktad. För dig är det naturligt att alltid sätta kundens behov i fokus och du har hög arbetsmoral med stor känsla för kvalitét i ditt arbete. Arbetstempot är tidvis högt och det ställer krav på din stresstålighet. Du kommer att arbeta i lag vilket kräver god samarbets- och kommunikationsförmåga, samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt.

Särskilda krav
SJ begär utdrag ur Polisens belastningsregister (genom tredjepartsföretag, Verifiera) och tar kreditupplysning som ett obligatoriskt moment om man går vidare i rekryteringsprocessen. SJ tillämpar också, i enlighet med transportsstyrelsens riktlinjer, slumpmässiga alkohol-och drogtester. För att kvalificera dig till utbildningen måste du också genomgå en hälsoundersökning. Du ska vara drogfri, ha god syn, god hörsel och färgseende samt i övrigt uppfyllda krav enligt Transportstyresens regler om hälsoundersökning och hälsotillstånd. Om du vill veta mer kan du läsa här.

Vi erbjuder
Du erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal och du får ett spännande samt omväxlande arbete. När du börjar får du en grundläggande utbildning och praktisk introduktion. Vi står för arbetskläder och mobiltelefon i jobbet. Vi investerar kontinuerligt i både vidareutbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

Som anställd på SJ har du en rad förmåner:
  • Friskvårdsbidrag på 1 500 kr/år för tillsvidare- och visstidsanställda, 750 kr/år för timanställda
  • Specialpris på privatresor med SJ
  • Rabatter och erbjudanden hos utvalda företag som SJ har avtal med
  • Tillgång till gratis gym i depån Hagalund före- och efter arbetstid
  • Vi anordnar olika aktiviteter under året i syfte att öka gemenskapen
Din ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast 9:e feb 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. I denna rekrytering samarbetar SJ med We Select. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sofia Bellinder på sj@weselect.com

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://sj.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (22 dagar kvar)