Komfortoperatör till SJ

Komfortoperatör till SJ

Nu söker vi dig som vill bli en del av ett sammansvetsat lag och ansvara för att alltid leverera välstädade tåg i tid! Genom ditt jobb är du med och bidrar till att SJ:s kunder får en positiv upplevelse när de väljer att resa med oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som komfortoperatör ansvarar du för städningen av SJ:s tåg så att våra kunder får den bästa komforten och en positiv reseupplevelse. Verksamheten på depån i Haglund, Stockholm pågår dygnet runt, året runt. Våra komfortoperatörer arbetar enligt schema med både dag- och nattarbete samt helger.

Din profil
Vi söker dig som:
 • Är minst 18 år
 • Är serviceinriktad
 • God svenska i både tal och skrift
 • Sätter kundens behov i centrum
 • Har god känsla för kvalitet och en hög arbetsmoral
 • Gillar varierande arbetsuppgifter
 • Tycker om att arbeta med kollegor i lag
 • Är stresstålig och kan hantera ett arbetstempo som ibland är högt
Det är meriterande om du tidigare har arbetat med städning eller andra servicetjänster och om du har B-körkort.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett spännande och omväxlande arbete. Du erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal. När du börjar får du grundläggande utbildning och introduktion. Vi står för arbetskläder och mobiltelefon i jobbet. Vi investerar också kontinuerligt i både vidareutbildning och uppdaterade arbetsverktyg för våra medarbetare.

Som anställd på SJ har du en rad förmåner:
 • Friskvårdsbidrag på 1 500 kr/år för tillsvidare- och visstidsanställda, 750 kr/år för timanställda
 • Specialpris på privatresor med SJ
 • Rabatter och erbjudanden hos utvalda företag som SJ har avtal med
 • Tillgång till gratis gym i depån i Hagalund före och efter arbetstid
 • Nya, fräscha rastlokaler i depån i Hagalund

Vi har årliga aktiviteter för all personal för att kunna skapa en bra gemenskap mellan alla de olika roller som finns inom depån och under sommarhalvåret tar vi på fredagar fram grillen för en bit mat under arbetsdagen.

Din ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast 7 oktober 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. I denna rekrytering samarbetar SJ med We Select. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja på tel. 0768-24 60 04. Välkommen med din ansökan!

Innan anställning kan erbjudas krävs godkänt resultat från en hälsoundersökning där alkohol- och drogtest ingår, samt ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.
Mer info
Kontaktperson Josefin Träpja
Telefon 0768-24 60 04
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sj.se/#/
Sista ansökningsdag 7 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Varje dag väljer 130 000 personer att resa med någon av våra 1 200 avgångar från 284 stationer. Division Fordon ansvarar för fordonsflottans livscykel och ska säkerställa att i rätt tid leverera hela och rena tåg. Division Fordon ska utveckla och upprätthålla SJ:s fordonspark, säkerställa rätt fordonskvalitet, en effektiv underhållsproduktion genom god planering samt balansering av underhållsbehov och kapacitet. Allt detta i samarbete med underhållsleverantörer. Hagalunddepån är SJ:s största depå med ca 400 anställda och 32 000 avgångar/år. I Hagalunddepån sker många olika aktiviteter med ansvaret att operativt styra underhållet för samtliga SJ:s fordon.