Säljare SG Finans, Stockholm

SG Finans · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Säljare / Fältsäljare / Leasing / Equipment / Area Sales Manager / Distriktschef / Försäljare / Finansiella Tjänster / Finansiering

SG Finans förstärker sin organisation och söker en

Säljare, Finansiella tjänster Affärsområde Industri, med placering i Stockholm, SolnaArbetsuppgifter
Du skall i huvudsak bearbeta befintliga samt nya leverantörer inom vårt affärsområde Industri, med att förnya och utöka befintliga samarbeten samt att etablera nya affärer. Du kommer att ansvara för egen budget och resultatansvar. I arbetsuppgifterna ligger bl. a att samla in bokslut samt annan ekonomisk information avseende kunder. Utbilda och stötta kunder och partners i finansieringsfrågor och i att använda vårt webbgränssnitt.

Din profil
För att lyckas i rollen är det absolut avgörande är att du kan finansiering och att du ser fördelarna för våra kunder att använda finansiella tjänster som ett verktyg för att driva och utöka deras verksamhet. Det givetvis meriterande om du har erfarenhet från branschen, men vi tror att du kanske har arbetat med leasing/finansiering i din försäljning tidigare, där du kanske också har arbetat med att analysera resultat och balansräkningar för att se potential och ev. fallgropar. Du har en akademisk examen eller motsvarande eftergymnasial utbildning.

Du måste vara flexibel och kunna arbeta i ett högt tempo, vara uthållig och förstå vad som driver affärer och att skapa lönsamma partnerskap. Personliga egenskaper som struktur, tålamod men med starkt driv och målfokus blandat med en god social kompetens och förtroende kommer att vara viktiga i vår bedömning. Du skall dessutom kunna visa att du har säljresultat där du är i topp försäljningsmässigt.

Vi erbjuder
Rätt person kommer att få ett av branschens mest spännande jobb och att arbeta i ett internationellt företag som erbjuder dynamik och variation. Lön, tjänstebil och övriga förmåner enligt avtal.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår Rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Ansöker gör du snarast då vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget