Testautomatiserare till betalområdet på SEB i Solna

Testautomatiserare till betalområdet på SEB i Solna

SEB är en ledande nordeuropeisk koncern för finansiella tjänster med internationellt perspektiv och samtidigt en av Nordens största IT-arbetsgivare. Bankväsendet förändras snabbt och vi är stolta över vår entreprenörsanda och innovationskraft Finansiell kunskap, teknik och digitala lösningar är kärnan i SEB:s affär. Våra medarbetare inom IT och Tech arbetar hårt för att framtidssäkra SEB:s digitala arkitektur och produkter för att fortsatt leverera service i världsklass till våra kunder. Vill du vara en del av SEB?
Om jobbet SEB är just nu mitt inne i en digital förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik och arbetssätt. Här är testautomatisering ett viktigt område som vi lägger stor vikt vid.
Du kommer att vara del av ett leveransteam som arbetar med utveckling av backend funktionalitet till SEBs digitala kanaler där teamets huvudsakliga programmeringsspråk är Cobol. Vi arbetar inom betalaområdet vilket är ett av bankens högst prioriterade områden och där det kommer att ske mycket nyutveckling de kommande åren. Som testautomatiserare kommer du att vara ansvarig för att driva arbetet i teamet när det gäller testautomatisering, se till att arbetssätt och strukturer finns på plats, ta fram testfall och automatisera dem tillsammans med kollegorna i teamet samt testare från andra team. Du kommer att vara den i teamet som har huvudansvar för utveckling och förvaltning av våra testverktyg och testdata.
Vem är duVi ser gärna att du är en person som har ett stort intresse av testautomatisering och vill utveckla din kompetens inom området. Vi sätter ett stort värde i driv och engagemang framför erfarenhet av specifika verktyg. Som person ser vi att du älskar att arbeta i team, att du är nyfiken och uppskattar ständig kunskapsväxling och är mån om att vilja fortsätta utveckla både dina egna och teamets förmågor och färdigheter. Du känner dig trygg i att kunna ta egna initiativ, är van vid att arbeta agilt och driva dina projekt i mål och du har en positiv och lösningsorienterad inställning till det mesta.
Det är meriterande men inget måste om du:
* Har jobbat med något verktyg för testautomatisering såsom SoapUI eller Ready API, Selenium, Protractor eller WebdriverIO * Har erfarenhet av att skriva BDD tester samt använda verktyg som CucumberJs eller SpecFlow * Är ISTQB-certifierad * Har kunskap och erfarenhet av affärsregler kopplade till Konto och Betaltjänsterna i SEB's Appar, Internetkontoret samt Säljstöd
Du behöver behärska både svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Vad vi erbjuderDu kommer att arbeta i ett team där samarbete och hjälpsamhet är ett signum. Teamet, som idag består av utvecklare och scrummaster arbetar agilt enligt SAFe, där kollegor från IT, affär och operations organiseras i Tribes och Domäner. Vi sitter i ljusa och fina lokaler i Arenastaden, Solna.
Välkommen med din ansökan!Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 31 maj 2022. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Robert Sjöö, Teamchef, +46706393207 eller mail robert.sjoo@seb.se.
SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsätts genom omplacering.

Welcome to a community of tech-savvy and passionate employees from all corners of the world. SEB is in fact one of the largest IT employers in the Nordics. Together we future proof a world of financial flows by exploring and implementing modern digital architecture and state-of-the-art technology. We are driven by collaboration, insight, and friendship. But also, a desire to change and improve. All in all, it creates a balance - where life and a stable yet exciting job can co-exist. If you want to shape tomorrow's bank - continue reading and apply today.
Read more: sebgroup.com/techcareers
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)