SEB söker Smarta utvecklare till Core Academy 2020.

SEB söker Smarta utvecklare till Core Academy 2020.

Vill du arbeta med utveckling och delta i 2020 års interna IT-utbildningsprogram Core Academy? Nu söker vi dig som vill få möjligheten att bli en av landets bästa och mest eftertraktade utvecklare. Core Academy beräknas starta i mitten på januari 2020 med placering i Solna, Stockholm. Utbildningen pågår i 6 månader och är en anställning på SEB.

Det här är SEB
SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Som relationsbank erbjuder SEB i Sverige och de baltiska länderna rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland har verksamheten en stark inriktning på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företagskunder och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 16 000 anställda.

Business Support är en stödfunktion inom SEB. Vår uppgift är att tillhandahålla tjänster och IT-lösningar för alla divisioner och geografiska områden inom SEB. Business Support är en global organisation med cirka 3 600 anställda varav cirka 2 000 arbetar i Sverige.

Om tjänsten
Du kommer framförallt att arbeta med applikationsutveckling och underhåll i ett agilt och dynamiskt team. Den största delen av utbildningen ägnas åt Assembler. Efter att utbildningen är klar kommer du att arbeta med avancerade lösningar som ingår i några av bankens viktigaste och mest affärskritiska kärnsystem. Du kommer att få vara med om en förändringsresa där SEB tar det bästa från den "gamla" tekniken och förenar med den "nya" tekniken. Du kommer att få en unik kompetens som är eftertraktad inom bank- och försäkringsbranschen.

Din profil
För att lyckas hos oss har du en stark analytisk förmåga och stort engagemang. Du tycker om förändring och nytänkande. Vidare värdesätter du att arbeta strukturerat och är resultatorienterad. Du är kommunikativ, driven, prestigelös och ansvarstagande och trivs med att arbeta i en grupp med gemensamma mål.

Vi förväntar oss att du har utbildning och erfarenhet inom systemutveckling. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder
Hos oss blir du del av en kultur som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Rätt person får stora möjligheter till en spännande karriär, och vi planerar ständigt för framtida kompetensbehov genom att erbjuda värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Har du frågor om tjänsten?
Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Åsa Granqvist, 076-045 60 16 eller Marie de Laval, 0703-470701.

Så ansöker du
Du ansöker via knappen nedan. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 30 september 2019. Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (6 dagar kvar)