IT-säkerhetsspecialist till SBAB

IT-säkerhetsspecialist till SBAB

Vill du arbeta som IT-säkerhetsspecialist på en ovanligt ovanlig bank?

Med nytänkande och omtanke vill vi erbjuda Sveriges bästa bolån, och vi vill vara bäst på det vi gör! Vi stannar inte upp bara för att vi blivit nominerade till en av Sveriges bästa arbetsplatser – vi fortsätter ständigt att utmana oss själva, varandra och våra konkurrenter för att erbjuda bättre, smartare och hållbara produkter inom vår bransch. Vi söker nu dig som har attityden och vill vara med på den fortsatta resan att bli bäst!

Som IT-säkerhetsspecialist hos oss brinner du för utveckling, säkerhet och teamet – hos oss får du möjligheten att arbeta med fantastiska kollegor på en IT-avdelning som arbetar på ett sätt som sträcker sig utöver det normala. Vi brinner för kunden, hållbarhet och digitalisering. Vi arbetar värderingsdrivet med ett inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare.

I rollen som IT-Säkerhetsspecialist hos oss kommer du att arbeta med allt som har med IT-säkerhet att göra. Du kommer att arbeta med att bygga skydd för organisationens säkerhet, designa olika system och genomföra säkerhetsgranskningar. Vi är transparenta i vårt arbetssätt och arbetar proaktivt vilket gör att vi ligger i framkant både vad gäller tekniken och nya arbetsmetoder!

Vidare kommer du att ansvara för att aktivt förbättra, utveckla och delta i arbetet med implementeringen av nya moderna säkerhetslösningar inom bank och finans. Du kommer att arbeta med mycket kompetenta kollegor som har flera års erfarenhet av IT-säkerhet. Du får här chansen att under resans gång lära dig otroligt mycket samt ta ansvar för din egen utveckling.

I rollen rapporterar du till Erik Glad, IT Security Manager och du kommer att sitta i vår härliga atmosfär i Solna Business Park, där vi bland annat har en egen barista, fräscha träningslokaler och lekrum för barn.

Vem är du?
Du är någon som har attityden! Någon som är en Challenger och tycker att värderingar är viktiga. En person som vill jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser och hjälpa till att förändra världen. Är du en engagerad, självdriven och prestigelös medarbetare som i högt tempo gillar att kavla upp ärmarna och hugga i? I så fall är detta ett jobb för dig.

För att trivas i rollen är du engagerad och full av positiv energi som du även delar med dig av till dina kollegor! Du har en god insikt i det moderna IT-samhället, gillar att utmana och utmanas. Du har helt enkelt attityden.

Bakgrund? Troligtvis har du en relevant akademisk bakgrund samt några års erfarenhet inom IT, kanske är du en IT-säkerhetsninja? Eller har du kanske tidigare erfarenhet av utveckling och har arbetat med säkerhetsstandards och ramverk? Överraska oss!

Det vi vet är att vår omvärld förändras i en allt snabbare takt och ju mer komplexa arbetsuppgifter, desto viktigare med en organisation som präglas av mångfald, för att uppnå bästa möjliga resultat. Mångfald är därför en viktig del i vårt rekryteringsarbete. För oss handlar det om att arbeta inkluderande och att aktivt ta ställning för att olikheter berikar.

Nämnde vi att vi är utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser? Enligt "Great Place to Work" är SBAB topp10 på listan över Sveriges bästa arbetsplatser bland större företag. Något vi är mycket stolta över!

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 28:e januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten på tel. 070-760 36 96.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelie Sandsten
Telefon 0707-60 36 96
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://weselect.se/
Sista ansökningsdag 28 jan (4 dagar kvar)