Affärsutvecklare till Företag & Bostadsrättsföreningar

Affärsutvecklare till Företag & Bostadsrättsföreningar

Bank & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens, skapar stora möjligheter för oss. Vi växer och tar marknadsandelar. Nu söker vi efter vår nya Affärsutvecklare som kan inspirera samt påverka organisationen och med sin nyfikenhet får saker att hända! Längtar du efter en roll där du arbetar både operativt och strategiskt med möjligheten att förändra? Härligt - då är du kanske vår nästa kollega!

Din roll
Som Affärsutvecklare inom SBAB:s affärsområde Företag & Bostadsrättsföreningar bedriver du förändrings- och innovationsarbete över hela koncernen i ett nära samarbete med övriga avdelningar inom Kundupplevelse. Fokus i rollen ligger på att utveckla SBAB:s kunderbjudanden genom att identifiera, analysera och utveckla nya processer och tjänster som främjar vår tillväxt, varumärke och hållbarhet. Våra slutkunder inom affärsområdet är allt ifrån etablerade fastighetsbolag till förvaltare och styrelsemedlemmar i brf:er.

I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera nyutvecklingsbehov i affärsområdet och självständigt utvärdera och skapa business case för initiativ du vill genomföra. Du kommer att vara länken mellan affärsområdet och övriga förändringsprojekt där du blir en nyckelperson i att hjälpa organisationen till nyskapande samt säkerställa att vi arbetar långsiktigt och innovativt.

Du rapporterar till Chef Affärsutveckling och arbetar på vårt härliga kontor i Solna Business Park, där vi bland annat har en egen barista, fräscha träningslokaler och lekrum för barn. Du kommer även besöka våra övriga kontor i Göteborg, Malmö, och Karlstad, men resandet är begränsat och du kommer ha möjlighet att planera ditt eget resande för att få balans i tillvaron.

Vem är du?
För att trivas som Affärsutvecklare hos oss tror vi att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i rollen som affärsutvecklare, innovationsledare eller managementkonsult. Vi ser gärna att du har en relevant akademisk bakgrund som exempelvis ingenjör eller inom ekonomi, om du dessutom har erfarenhet från bank-, startup- eller fastighetsbranschen är detta ett plus!

Som person tror vi att de pusselbitar som bygger din framgång hos oss inkluderar att du är nyfiken, har en positiv energi och självständighet som gör att du presterar i dina projekt med trovärdighet. Du initierar och planerar dina projekt och trivs i en roll där förändringar är din vardag. Vi vill att du har hjärtat på rätt ställe, i förhållande till våra kunder och i förhållande till dina medarbetare - du är en lagspelare som vill lyckas tillsammans.

Om oss
Vi tycker själva att SBAB är fantastiskt eftersom vi gillar att arbeta i en stimulerande miljö på en bank som inte är som andra. Vi fokuserar på hållbarhet, digitalisering, nytänkande och tillväxt - under 2018 tog vi hela 17% av tillväxten i bolånemarknaden, dubbelt så mycket som vår marknadsandel.

För oss är våra kunder det viktigaste och vi vet att vägen till nöjda kunder börjar med engagerade medarbetare. Vi blev nyligen utnämnda till Sveriges fjärde bästa arbetsplats bland stora bolag i medarbetarundersökningen Great Place to Work, något vi är mycket stolta över!

Din ansökan
Det vi vet är att vår omvärld förändras i en allt snabbare takt och ju mer komplexa arbetsuppgifter, desto viktigare med en organisation som präglas av mångfald, för att uppnå bästa möjliga resultat. Mångfald är därför en viktig del i vårt rekryteringsarbete. För oss handlar det om att arbeta inkluderande och att aktivt ta ställning för att olikheter berikar.

Tycker du att rollen låter spännande och din erfarenhet är en match för den vi söker, är du varmt välkommen med din ansökan! Ansök redan idag, dock senast 27:e oktober 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten tel. 0707-60 36 96.
Mer info
Kontaktperson Emelie Sandsten
Telefon 0707 - 60 36 96
Område Solna
Yrkesroll Fastighet, Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sbab.se
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SBAB bildades 1985 och ägs av svenska staten. Vår affärsidé är att med nytänkande och omtanke erbjuda lån och sparande till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Sverige. För att särskilja oss på bolånemarknaden, långsiktigt förstärka vår konkurrenskraft och uppnå vår vision – att erbjuda Sveriges bästa bolån – arbetar vi ständigt med att utveckla vårt kunderbjudande. Antalet kunder uppgår till cirka 450 000 och vi är cirka 600 medarbetare. SBAB har mycket nöjda kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. Enligt Great Place to Work är SBAB en av Sveriges bästa arbetsplatser 2018 bland större företag.