HR Business Partner till SAS

HR Business Partner till SAS

Vi söker nu en HR business partner till Scandinavian Airlines/SAS i Frösundavik, Stockholm. SAS är nordiskt flygbolag och har flest avgångar från Skandinavien. Här kommer du arbeta med företagets verksamhetsflöde och utmaningar samt stötta chefer i olika personalfrågor. För att vara aktuell i denna spännande tjänst krävs att du ha en avklarad universitetsutbildning inom personal och/eller management samt minst 3års relevant arbetslivserfarenhet inom HR. Utöver detta behöver du ha väldigt god svenska och engelska. Låter den här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid. Start enligt överenskommelse med uppdragslängd till och med 2018-12-31, med chans till förlängning samt övertag av kund. Arbetstider är vardagar och på dagtid.

Arbetsbeskrivning

I din roll som HR business partner till SAS kommer du ha chans att coacha och stödja chefer i deras dagliga arbete i personalprocesser. Du kommer arbeta med att driva och hjälpa till i olika förändringsfrågor samt driva implementationen i SAS agenda och strategier. I den här positionen krävs att du har bra samarbetsförmåga då du kommer arbeta med både kollegor inom och utanför Skandinavien. Du kommer arbeta mot 3 till 4 enheter med runt 250 medarbetare.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Samverka och förhandla med Fackliga förbund kring kollektivavtal.
  • Definiera och genomföra årliga kompetensplaner för personalen.
  • Samarbeta med olika HR-enheter, till exempel inom rekrytering, förmåner, arbetsmiljö och rehabilitering.
  • Ansvarig för att mäta årliga personalnyckeltal, till exempel sjukfrånvaro.
Kvalifikationer

Här behöver du:
  • Avklarad universitets- eller högskoleutbildning inom personal och/eller management (eller likvärdigt område).
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av en liknande arbetsroll som beskrivs ovan. Du har arbetat med strategiskt och operationellt HR arbete inkluderat rekrytering, kompetensförsörjning, omorganisering och fackligaförhandlingar.
  • Arbetslivserfarenhet av att mäta och analysera personalnyckeltal.
  • Väldigt god svenska och engelska i såväl tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du hög integritet och förmåga att bygga förtroende. Du har även bra kommunicerings- och samarbetsförmåga. Du är van med att hålla många bollar i luften samt är strukturerad och systematiskt, och levererar resultat med hög kvalité. Du är en person som har bra förståelse av företagsverksamheten och förstår vikten av att rekrytera rätt person. Låter den här som du? Då kommer du vara en uppskattad kollega hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag
: 2018-07-11, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Jin Linder | jin.linder@randstad.se |
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 14 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.