Löneadministratör till SAS

Löneadministratör till SAS

Till SAS söker vi en Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, under 6 månader, med start så snart som möjligt. Möjlighet till förlängning finns. Placeringen är SAS kontor i Frösundavik, Solna.

Ditt uppdrag

Som löneadministratör tillhör du SAS koncernens centrala enhet för samtlig personal- och löneadministration som är verksam i Sverige, Danmark och Norge. Varje land drivs som en egen enhet och består totalt ca 50 personer. De områden du i huvudsak kommer att ansvara för är personaladministration och löneutbetalningar enligt lagar och avtal för den svenska delen. Enheten Payroll & Admin består idag av 14 personer som servar drygt 4 300 medarbetare och ledare i Sverige. I teamet ingår även systemadministratörer och löneekonomer.

I din roll som löneadministratör kommer du också att supportera medarbetare och chefer i löne- och personaladministrativa frågor, både via mail och telefon.

SAS använder sig av SAP som mastersystem för person- och anställningsdata, men är även i färd med att implementera SAP Lön och kommer då att ha ett antal integrerade tidssystem kopplat till det.

Din bakgrund

Vi tror att du har en god vana av löneadministrativt arbete och ett par års erfarenhet av en roll som löneadministratör. Har du erfarenhet från SAP/R3 för personaladministration, eller liknande PA-system är meriterande men inte ett krav. Vidare har du en god förståelse för hela lönekedjan, från ax till limpa samt erfarenhet och ett intresse för lönesystem.

Då ditt arbete som löneadministratör innebär mycket kontakter med såväl medarbetare som olika myndigheter tror vi att du är en öppen person som har lätt för att etablera kontakter och har vana av att arbeta mot klara deadlines. Du har en hög integritet, ansvarskänsla och är noggrann i ditt arbete. Vidare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och servicekänsla.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 nov (2 dagar kvar)