Säljare Adestia, placering Stockholm

Säljare Adestia, placering Stockholm

Adestia utmanar med schysstare villkor, miljötänk och inga konstiga finansieringar.
Är du redo för the Adestia way

Vi söker rutinerad affärsman/kvinna som vill vara med på Adestias resa. En resa som redan börjat.

Vi erbjuder: Ett relationsorienterat säljarbete i ett företag i god tillväxt. Med Mötesrummsteknik, Digitala möten och Utskriftshantering i portföljen som tjänst istället för att sälja dyra maskiner med oförutsedda kostnader eller finstilta överraskningar. Adestia utmanar med stor framgång hela branschen genom att erbjuda helt transparenta lösningar, utan svårtolkade avtal.

Du blir en viktig del av ett starkt säljteam, med stort fokus på utveckling och lärande.
Du bokar och genomför möten. Du gör livet enklare för dina kunder.
Du är en problemlösare De flesta kunderna är i Stockholm och du kommer att utgå från kontoret i Solna Strand.

För att lyckas tror vi att du är:
  • Driven och resultatorienterad - säljare ut i fingerspetsarna
  • Duktig på behovsanalys och att finna lösningar
  • Social och kommunikativ
  • Envis och långsiktig i dina affärsrelationer, med hög aktivitetsnivå
  • Intresserad och nyfiken med en mogen personlighetViktigt att du jobbat både med nykund och befintliga kunder och är van att hitta den fulla potentialen i kundrelationen. Du jobbar högt upp i organisationerna och kommunicerar med VD, IT-chef, Ekonomichef, Inköp eller funktionsansvariga. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal ock skrift samt körkort.
Adestia erbjuder ett fritt arbete med möjlighet till god förtjänst och en lösning som attraherar kunder genom ett enkelt erbjudande med full transparens. Vi sitter i moderna lokaler på Hemvärnsgatan i Solna Strand. Bra fast lön med provision och möjlighet till tjänstebil.

Är du den vi söker?
Välkommen in med din ansökan!

Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930 Vi kan inte ta emot ansökningar via mail.

Om Adestia:
Vi tyckte att många leverantörer erbjöd stelbenta och otydliga avtal.
Vi förstod inte hur tekniken kunde bli viktigare än kundens behov.
Och att byta ut väl fungerande maskiner för att de ansågs gamla kändes fel.
Vår lösning? Vi bildade Adestia. Året var 2009.
Adestia erbjuder tjänster och lösningar inom Digitala möten, mötesrumsteknik & utskriftshantering. Vi säljer egentligen samma produkter som många andra, men vad som istället gör oss unika är hur vi gör affärer och våra värderingar; Användarvänlighet, Driftsäkerhet och Hållbarhet. Ett tydligt bevis att vi är på rätt spår är Dagens Industri´s utmärkelser Årets Gasell företag 2019, 2020 o 2021. Läs mer på www.adestia.se
Mer info
Kontaktperson Harry Rubino
Telefon 073-376 39 30
Område Solna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Utgångspunkten är vårt gemensamma mål att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden - oavsett om det är Säljare, Säljchefer, Account Managers eller andra nyckelpersoner och roller. För kandidater utlovar vi ett professionellt och engagerat samarbete med dig i fokus. Vi rekryterar främst i Stockholm men även i andra delar av Sverige.