Svenska Taxiförbundet söker produktansvarig för kontrollsystemet BKY

Svenska Taxiförbundet söker produktansvarig för kontrollsystemet BKY

I samarbete med Transportstyrelsen, Åkeri- och Bussföretagen driver
Svenska Taxiförbundet ett system för behörighetskontroll för yrkes- förare, BKY. Nu söker förbundet en produktansvarig som ska driva, utveckla och marknadsföra tjänsten.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom IT, marknadsföring eller juridik. Du bör ha ett samhällsintresse och erfarenhet av/ förståelse för myndighetsutövning. Som person är du initiativrik, självständig, utåtriktad och med en känsla för service.

För att lyckas i rollen bör du ha goda baskunskaper inom IT och e-handel. Du bör ha god analytisk och logisk förmåga samt kunna hantera Microsoft Excel och sammanställa statistik. Erfarenhet av marknadsföring, gärna av tekniska tjänster är premierande. Du bör ha god kännedom om transportbranschen och förståelse för dess behov. En mindre del av tjänsten innebär även att vara internt
IT ansvarig på förbundets kansli.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete i en trevlig miljö.
Arbetsplatsen är för närvarande belägen i Solna Businesspark men kommer flyttas till Stockholms centrala delar inom kort.

Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Fredrik Englund på Rubino
Rekrytering 070-612 65 65.

Sök tjänsten via www.rubino.se

Välkommen med din ansökan!

Om behörighetskontroll för yrkesförare, BKY
Företag inom yrkestrafiksektorn har ett straffsanktionerat ansvar att de förare som ges köruppdrag för företaget innehar en giltig behörighet att framföra fordonet. Även transportköpare i branschen har ett straffsanktionerat ansvar att trafiktillståndet är giltigt när transportuppdrag ges till en tillståndshavare, ett beställar- ansvar som skärps från den 1 juli 2018.Behörighetskontroll Yrkes- trafik BKY är ett hjälpmedel för företagen att svara upp mot behörighetskrav som lagstiftningen inom yrkestrafiken har beslutat om. Systemet bygger på dagliga kontroller av körkortsbehörigheter och trafiktillstånd. Kontrollerna sker genom att utbyta frågor och svar genom en webservice mellan berättigad nyttjare (kunden) via
BKY och Vägtrafikregistret (VTR).

Svenska Taxiförbundet är en medlemsorganisation för Sveriges taxi- företag. Förbundet verkar för en sund och blomstrande taxinäring som bidrar till en hållbar samhällsutveckling där taxi i konkurrens på lika villkor ska vara den mest säkra, effektiva och miljöanpassade delen av den kollektiva trafiken.

www.bky.se
www.taxiforbundet.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 maj 2019 (31 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.