Säljare B2B till Adestia AB

Säljare B2B till Adestia AB

Säljare B2B till Adestia, Stockholm
Adestia utmanar med schysstare villkor, miljötänk och inga knixiga finansieringar.

Är du redo för the Adestia way?

Vi söker en säljare som vill vara med på Adestias resa. En resa som redan börjat.

Vi erbjuder:

Ett relationsorienterat säljarbete i ett företag i god tillväxt. Du har ett starkt stöd av Adestias PreSale-team i ditt säljarbete. Adestia har tentaklerna ute och det finns gott om leads att bearbeta. Du kommer att jobba med Audiovision och Video i portföljen och med Copy/Print som tjänst istället för att sälja dyra maskiner med oförutsedda kostnader eller finstilta överraskningar. Adestia utmanar med stor framgång branschen genom att erbjuda transparenta lösningar.

Du blir del av ett starkt säljteam, med stort fokus på utveckling och lärande. Du bokar och genomför möten. Du gör livet enklare för dina kunder. Du kommer att jobba i Stockholmsområdet.

För att lyckas tror vi att du är:
  • Driven och resultatorienterad - säljare ut i fingerspetsarna
  • Duktig på behovsanalys och att finna lösningar
  • Social och kommunikativ
  • Envis och långsiktig i dina affärsrelationer, med hög aktivitetsnivå
  • Intresserad och nyfiken
Du bör ha ett par års erfarenhet från B2B-försäljning, kanske ute på fältet, redo att ta nästa steg, eller etablerad och sugen på ny utmaning. Viktigt att du jobbat både med nykund och befintliga kunder och är van att hitta den fulla potentialen i kundrelationen. Du jobbar högt upp i organisationerna och kommunicerar med VD, IT-chef, Ekonomichef, Inköp eller funktionsansvariga.

Övrigt:

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten innefattar: Heltid 100%, fri telefon, fri dator, fast lön+provision, tillgång till gym, friskvårdstillägg och tjänstepension.

Arbetsplats:
Solna

Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande.
Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028.

Adestia är ett snabbt växande bolag och behöver fler och fler medarbetare. Vi har nyligen flyttat till större, nya och toppmoderna lokaler.Vi jobbar enbart med de starkaste varumärkena i branschen där användarvänlighet, driftsäkerhet och hållbarhet står i fokus.Sedan starten 2009 har vi hållit budget varje år och som en morot så åker vi alla till olika storstäder i Europa för en liten konferens när vi klarar budget.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 sept 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.