Fältsäljare VVS till ROTHENBERGER Scandinavia, Stockholm

Fältsäljare VVS till ROTHENBERGER Scandinavia, Stockholm

Är du ROTHENBERGERs blivande toppsäljare?

Sökord: VVS, värme, vatten, sanitet, bygg, installation, verktyg, maskiner, rörmokarverktyg

Vi söker dig som kanske jobbat som VVS-installatör eller liknande och vill ta steget mot en karriär inom sälj.

Att jobba som säljare hos ROTHENBERGER ger dig en fri roll med stort ansvar. Det är du som besöker de viktigaste kunderna, VVS-grossister och VVS-kedjor, visar nyheter och stöttar dem i kampanjer. Du representerar ROTHENBERGER, det världsledande varumärket inom verktyg och maskiner för VVS

Du får en inledande säljutbildning i Tyskland, och som medarbetare i en stor internationell koncern finns många möjligheter att ta sig vidare i karriären.

För att lyckas tror vi att du har någon form av tidigare säljerfarenhet, du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl i tal och skrift. Initiativkraft och engagemang är självklarheter för dig. Viktigast är att du har rätt attityd och inställning.

Du planerar själv dina kundbesök och rapporterar direkt till VD för ROTHENBERGER Scandinavia

Du kommer att ha tillgång till bil i tjänsten varför du måste ha körkort.

Låter det här intressant? Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt och vi tar emot ansökningar löpande. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Zethraeus 0733-10 36 08 eller peter.z@isakssonrekrytering.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg.
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI.

ROTHENBERGER Scandinavia är en del av ROTHENBERGER Group som har sitt säte i Tyskland.

I mer än 60 år, har ROTHENBERGER varit världsledande i att producera innovativa och tekniskt krävande rörverktyg och maskiner för sanitär, klimatkontroll, gas-och miljöteknik. Som det självklara valet för professionella användare, ROTHENBERGER erbjuder kompletta lösningar för rörinstallation och tillhörande service-och underhållsarbete. Med mer än 5000 produkter tillverkade av ROTHENBERGER, erbjuder vi världens mest kompletta sortiment av moderna premium rörverktyg och maskiner, samt miljöteknik.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 6 nov (42 dagar kvar)