Order Coordinator till Roche

Order Coordinator till Roche

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Order Coordinator kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av:
  • Orderhantering via mail och telefon samt rapportering av dessa i systemet SAP
  • Koordinering av leveranser med externa partners
  • Skapa fakturor
  • Övervakning av leveranser
  • Övrig administration
Din profil

För att lyckas i den här tjänsten som Order Coordinator krävs det att du har minst 6 månaders erfarenhet av systemet SAP. Du behöver även ha tidigare erfarenhet inom antingen kundservice eller orderhantering. Vidare bör du vara en lagspelare och problemlösare som alltid ser möjligheterna istället för problemen. Du har ett brinnade intresse för att alltid erbjuda service av högsta kvalité - både internt och externt. Det är meriterande om du har tidigare har erfarenhet av sjukvårdsindustrin.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 dec (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Roche Diagnostics AB är ett företag som arbetar med att utveckla medicinska lösningar. Inom företaget finns både världsledande läkemedelsforskning och utveckling inom diagnostik. Nu söker Roche Diagnostic AB en Order Coordinator på heltid under inledningsvis 12 månader med start omgående. För rätt person finns även goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta ute hos vår kund Roche Diagnostic AB. Vi arbetar med löpande urval på varmt välkommen med din ansökan redan idag!