Konstruktör

Konstruktör

Konstruktör

Vill du arbeta som konstruktör i ett team bestående av konstruktörer och montörer?

Här ges du möjlighet att arbeta som hydraulikkonstruktör och ta fram skräddarsydda ritningar utifrån kundens behov och driva ditt egna arbete framåt.

Randstad söker för kunds räkning en konstruktör till sitt team.

Tjänsten går ut på att bygga hydraliksystem från grunden utifrån kundspecifika önskemål.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos kund i Norra Stockholm. För rätt person finns det även möjlighet att på längre sikt bli övertagen av kund.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som hydraulikkonstruktör består av att konstruera skräddarsydda hydrauliksystem från grunden utifrån kundspecifika önskemål.

Arbetsuppgifterna består av ritningsläsning och framtagning av hydraulschema. Du arbetar i SolidWorks som du behärskar och där kan utföra kalkylering, skapande av hydraulschema och layout mm.

Processen börjar med någon typ av kundkrav, sedan utför du en konstruktionsritning som godkänns av kunden. Under processen är du ansvarig för att fram kundanpassade lösningar och du utnyttjar företagets befintliga komponenter. Konstruktionen sker i SolidWorks.

Tjänsten är på heltid, måndag-fredag 08-17 med möjlighet till flex.

Kravprofil
  • Teknisk utbildning med inriktning maskinteknik alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom hydraulik
  • Intresse för teknik, mekanik och montering.
  • Förståelse för ritningslösning, hydraul schema och hållfastighetsberäkningar
  • Goda datorkunskaper och goda kunskaper i Office-paketet
  • Du är flytande i svenska och engelska
  • Meriterande: Kunskaper i SAP och SolidWorks
Dina egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du som söker har ett stort personligt engagemang för kvaliteten, är lugn, metodisk och flexibel. Du har ett driv och går in för nya utmaningar med positiv energi och inlevelse.

Viktigt att kunna ta egna initiaitiv, våga vara ifrågasättande, kritiskt tänkande och att kunna hoppa in där det krävs. Eftersom detta inte är någon löpande-band-produktion så är drivkraften och förmågan att kunna arbeta självständigt väldigt viktig. Det är en avdelning/produkt som är i ständig förändring och utveckling, så konsulten behöver vara flexibel.

Som konsult hos oss är du Randstads främsta ansikte utåt. Du arbetar med många olika kollegor och arbetsuppgifter vilket innebär att din sociala kompetens, ditt driv och din samarbetsförmåga är högt värderade. Är du dessutom noggrann och serviceinriktad samt en person som drivs av att utvecklas, så tror vi att du kommer trivas här!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Adam Bernhoff | adam.bernhoff@randstad.se

Sökord: konstruktör, konstruktion, hydraulik, hydraulikkonstruktör, hydraulikkonstruktion, maskinteknik, CAD, SolidWorks, heltid, Stockholm
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 dec (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.