Analytisk CRM Manager till ICA

Randstad · Data & IT · 22 okt

Om jobbet

Ser du alltid människan bakom affären? Motiveras du av kreativa yrken där du samtidigt får utlopp för din kommunikativa ådra? På ICA arbetar vi alltid utefter kundens önskemål och nu letar vi efter vår nästa CRM manager. Låter detta som en tjänst för dig? Delar du dessutom vårt synsätt? Då är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Solna

Omfattning:
Heltid, för start i oktober och med uppdraslängd på 6 månader. Eventuell chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Här välkomnas du till ICAs huvudkontor mitt i Solna Business Park. I det öppna landskapet kommer du att få över 100 nya kollegor varav ditt team kommer bestå av ytterligare en CRM manager samt även en CRM analytiker. I ert team om 3 kommer ni att stötta varandra inom CRM metodik för att säkra effektiva KSM-utskick till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter:
  • Utveckla effektiva uppföljningsmetoder och rapporter både för centralt behov och för butik.
  • Vara delaktig i utvecklingsarbete och säkra smidig övergång till nya system och effektivt arbetssätt.
  • Aktivt stödja olika delar av ICAs verksamhet i det löpande arbetet kring metodik och CRM-tjänster.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Tidigare erfarenhet från en CRM roll och CRM verktyg.
  • Insikt och kunskap om vad som driver kundupplevelse, kundengagemang och kundlojalitet.
  • Erfarenhet från detaljhandeln.
  • Akademisk utbildning inom marknadsföring, ekonomi eller statistik.
  • God svenska samt engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du har ett personligt engagemang och att du alltid ser människan bakom affären. Du har ett genuint intresse för din omgivning och motiveras av utveckling. Kanske därav du har valt en karriär inom marknad? Vi ser även att du har en förmåga att se helheten i komplexa frågor och därav kan komma med egna initiativ. Stämmer detta in på dig? Då kommer du bli en uppskattad kollega hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2017-10-22 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Olivia Ljungbäck | olivia.ljungback@randstad.se |
Jobbfakta
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 okt

Om företaget

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.