Konsultchef

Konsultchef

Konsultchef Bygg

Konsultchef inom Bygg

Vi växer och söker nu en ny stjärna inom bemanning & rekrytering som vill vara med och bidra till vår tillväxtresa! Du bör vara en person som gillar att ta kontakt med människor och drivs av resultat av ditt goda arbete.

Din vardag

I rollen som konsultchef på Prowork så är du vårt ansikte utåt på många sätt, Du ser till att våra kunder får rätt kompetens till sina projekt och är närmsta chef för vår personal. Du har eget ansvar för rekryteringsprocessen vilket innefattar möte hos kund för profilanalys, kravspecifikation, screening av CV:n, , intervjuer och referenstagning. Du driver flera rekryteringsprocesser parallellt och ansvar samtidigt för affärsområdets konsulter. Du får hos oss en gedigen onboarding och grundutbildning som behandlar bland annat rekrytering, affären och branschen. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Proworks utveckling. Utöver dina arbetsuppgifter som konsultchef kommer du även få möjligheten att bidra till att bl.a. jobba med sociala medier, bygga och underhålla vårt egna ambassadörsnätverk, planera/genomföra events och fortsätta utveckla Prowork i rätt riktning.

Vad vi söker

Vi söker efter en person som har något års erfarenhet av rekrytering eller försäljning och brinner för att göra affärer. Vidare ser vi gärna att du är en social person, serviceinriktad, med intresse för att bygga relationer. Dessutom bör du vara en lagspelare med ett strukturerat och lösningsinriktat fokus. Vi värderar självständighet högt och förmågan att kunna driva processer framåt med bra kvalité. Utbildning på universitet/högskola är meriterande men inte ett krav, viktigast är att du har tidigare erfarenhet av att jobba med rekrytering och/eller försäljning och har rätt drivfaktorer.

Prowork

Prowork är ett nischat rekrytering och bemanningsföretag specialiserade mot industri- bygg och fastighetsbranschen, och är idag belägna i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi kommer inom kort flytta in i nya och fina lokaler i Solna. Vi som jobbar på Prowork andas våra värdeord Engagemang, Service och Kontinuitet, vilket vi visar för både mot våra kunder men framför allt mot våra konsulter. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ove Ekerbring.

Varmt välkommen med din ansökan om detta låter som något skulle passa för dig. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Stockholm Heltid, Fast lön + provision och goda förmåner.
Mer info
Kontaktperson Ove Ekerbring
Telefon 0735257795
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Prowork Bemanning AB
Hemsida http://www.prowork.se
Sista ansökningsdag 14 juni 2022 (18 dagar kvar)