Redovisningsekonom sökes för kunds räkning

Redovisningsekonom sökes för kunds räkning

Är du en utvecklingsorienterad och serviceinriktad redovisningsekonom? Har du ett prestigelöst förhållningssätt och uppskattar ett starkt samarbete i ett bolag som värdesätter en balans i livet, då kan det här vara något för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Teamet består av 16 personer som fungerar mycket väl ihop och det är lätt att trivas. Teamet präglas av erfarna och kompetenta medarbetare som ställer upp för varandra. Enheten ansvarar för all legal rapportering till ägare, bolagens ledning, styrelser och myndigheter.

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med driftkostnadsredovisning för den svenska verksamheten. Du kommer att ersätta en person som ska arbeta i ett projekt under resterande del av 2021. Du kommer att ansvara för redovisningen av kostnader, vilket innebär arbete med periodiseringar av kostnader, momsredovisning, pensionskostnader, arbetsgivaravgifter, kontoavstämningar, internredovisning, kostnadsallokeringsmodeller, diverse analyser och utredningar. Du kommer framför allt att jobba med månadsbokslut och kvartalsbokslut, men du kan också bli delaktig i budgetarbete under hösten.

VI SÖKER DIG SOM
För att trivas och vara framgångsrik i detta uppdrag, behöver du vara en person som tar tag i problem och löser dem självständigt eller tillsammans med andra. Du behöver vara noggrann och tålmodig och ibland uppfinningsrik. Du kan jobba med detaljer utan att förlora greppet om helheten.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med 5-10 års relevant erfarenhet. Det är viktigt att du har erfarenhet från att jobba inom stora organisationer med interna köp och sälj mellan olika enheter och hanteringen av det i redovisningen. Du är en mycket van användare av excel. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Inhyrning 8 månader med möjlighet till förlängning

Omfattning: heltid

Placering: Solna

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Skicka din ansökan till ansokan@procas.se eller ring 0702644170
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://procas.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som jobbar på Procas Business Relations AB har lång arbetserfarenhet inom Rekrytering, bemanning samt kompetensutveckling inom affärsmannaskap. Vi jobbar med rätt kandidater som är anpassade efter bolagens behov, värderingar och långsiktiga mål genom utveckling. Det gör vi genom: Bemanning och rekrytering Utbildning Karriär- och kompetensutveckling Affärsidé, vision och kärnvärden Procas affärsidé att vara det självklara valet för bolag som har personal- och kompetensutvecklingsbehov på kort- och lång sikt. Procas vision är att vara en kompetenspartner för individer och företag. Våra kärnvärden är: Professionalism, Affärsmannaskap, Kompetens samt Långsiktighet