Ekonomiassistent sökes för kunds räkning

Ekonomiassistent sökes för kunds räkning

OM TJÄNSTEN
Procas Business Relations AB söker en ekonomiassistent på heltid till vår kund i Solna.
Tjänsten är en inhyrning med möjlighet till överrekrytering med start omgående vilket innebär att anställningen sker genom Procas Business Relations AB.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiassistent kommer du främst att fokusera på kund- och levreskontra, fakturering, kontering samt avstämningar. Du kommer att ha stöttning från dina kollegor men själv driva på ditt arbete. Vi ser därför att du är självgående.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen vill vi att du är driven och naturligt nyfiken, du har förmågan att se lösningar framför eventuella problem. Som person är du ansvarstagande och en stark lagspelare med positiv attityd och energi. Du är givetvis noggrann och kvalitetsmedveten med ett strukturerat arbetssätt.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

VI ERBJUDER
Fast månadslön
Friskvårdsbidrag
SL-Kort
Pensionsavsättning
Semesterrätt 25 dagar

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående
Omfattning: heltid under 6 månader med möjlighet till överrekrytering
Placering: Solna
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Procas Business Relations alla samtal och mail kring tjänsten går till oss.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Skicka din ansökan till ansokan@procas.se eller ring 0702644170.
Mer info
Telefon 0702644170
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://procas.se/
Sista ansökningsdag 17 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi som jobbar på Procas Business Relations AB har lång arbetserfarenhet inom Rekrytering, bemanning samt kompetensutveckling inom affärsmannaskap. Vi jobbar med rätt kandidater som är anpassade efter bolagens behov, värderingar och långsiktiga mål genom utveckling. Det gör vi genom: Bemanning och rekrytering Utbildning Karriär- och kompetensutveckling Affärsidé, vision och kärnvärden Procas affärsidé att vara det självklara valet för bolag som har personal- och kompetensutvecklingsbehov på kort- och lång sikt. Procas vision är att vara en kompetenspartner för individer och företag. Våra kärnvärden är: Professionalism, Affärsmannaskap, Kompetens samt Långsiktighet