Butiksplanerare till Ombud Retail, Solna

Butiksplanerare till Ombud Retail, Solna

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är ett av Sveriges mest kända varumärken - och vi finns överallt. Det finns en drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet hela vägen fram till slutdestinationen. Den transformation vi befinner oss i innebär förändringar som gör vem som helst nyfiken på framtiden.

Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige. Vi söker nu en butiksplanerare till Ombud Retail!

Du & vi & jobbet
PostNord har en synlig men samtidigt osynlig dygnet-runt-struktur som är en viktig och hållbar del av samhället. Vi är ödmjuka och stolta över vårt samhällsuppdrag, vår kunskap och genomförandeförmåga. Du blir en del av ett engagerat team. Tillsammans skapar vi en innovationskultur som driver utveckling.

Vad du kommer att göra
 • Jobba nära leverantörer, hantverkare, handlare, ombudsansvariga, områdeschefer och övriga inom enheten Retail för att vi även i fortsättning ha ett högklassigt ombudsnät.
 • Du arbetar med att projektleda, koordinera och verkställa förändringar vid nyetableringar och ombyggnationer hos PostNords serviceställen. Du säkerställer att både nyetableringar och ombyggnationer genomförs kostnadseffektivt och affärsmässigt hos våra ombud
 • Agera utifrån kundens perspektiv, prioritera och ta ansvar för helheten
Vem du är
 • Kundorienterad och affärsinriktad
 • Bygger ömsesidigt förtroende: Tillit är grunden till bra relationer.
 • Initiativkraft: Framåtanda och vilja att lösa utmaningar, idag och imorgon
 • Lösningsorienterad och ansvarstagande
 • Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad du tar med dig
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift samt goda kunskaper i Officepaketet
 • Kompetens/ erfarenhet inom byggteknik
 • Kunskaper i något ritprogram, ex. SketchUp
 • Förmåga att förstå byggplaner och ritningar
 • Liknande erfarenhet inom handeln är meriterande
 • Körkort B
Varför vi finns
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord - ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

Du ska må bra
Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på sina anställda som på sina kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Vad väntar du på?
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Om du undrar något över tjänsten, kontakta Teija Nilsson - Chef Partneraffär Retail via mail teija.nilsson@postnord.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Postnord AB
Hemsida https://www.postnord.se
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (5 dagar kvar)