Supply Coordinator till globalt företag i Solna!

Supply Coordinator till globalt företag i Solna!

Till väletablerat och globalt företag i Solna söker vi just nu en Supply Coordinator för längre konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta i maj för att pågå under ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Rollen som Supply Coordinator är bred och varierande med fokus på Demand Planning och Supply Planning, där du bland annat kommer arbeta med följande:
  • Övervaka faktiska vs. försäljningsprognoser och följer upp detta med relevanta intressenter i produktionen,
  • Koordinerar import- och exportlicenser med lokala myndigheter,
  • Hanterar och kontrollerar lagerhantering och påfyllning av de olika nordiska lagren,
  • Stöttar den lokala kundservicen gällande frågor som rör slutkunders logistikklagomål, returer och produktbrister,
  • Arbeta proaktivt för att ha koll på potentiella avbrott i försörjningskedjan och följa upp med eventuella åtgärder,
  • Övervaka KPI och SLA för sin produktportfölj, föreslå åtgärder och följa upp dessa.
Vem är du?

Till rollen som Supply Coordinator söker vi dig som gärna har tidigare erfarenhet inom Supply Chain, där erfarenhet inom Demand Planning och Supply Planning är meriterande. Du har god Excel-vana och gärna tidigare erfarenhet inom SAP. Då företaget verkar på den globala marknaden krävs goda kunskaper i engelska.
Som person är du lojal, ärlig och prestigelös som alltid ger allt för att leverera bästa möjliga service och kvalitet till kunderna. Du är nyfiken att lära nytt och är inte rädd för att ställa frågor när något är svårt att förstå eller för att spara tid. Vidare söker vi dig med analytiska färdigheter samt god kommunikationsförmåga i både tal och skrift.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Vänligen skicka in din ansökan på engelska. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)