Business Manager till spännande kund i Solna!

Business Manager till spännande kund i Solna!

Till internationell och spännande kund i Solna söker vi just nu en erfaren Business Manager för långsiktigt konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta i mars för att pågå till november, med möjlighet till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Business Manager kommer du vara ansvarig för att driva, utveckla och maximera försäljningen och lönsamheten hos företagets produkter. Det innefattar bland annat följande ansvarsområden/arbetsuppgifter:
  • Direkt hantera alla aspekter inom tilldelat försäljningsområden.
  • Arbeta autonomt för att etablera och utveckla en stark kundbas.
  • Genomföra nationella planer och strategier inom tilldelat försäljningsområde.
  • Öka tillgängligheten och synligheten av företagets produkter hos nya och befintliga kunder
  • Utveckla förslag till nya och/eller nuvarande kunder och leverera övertygande försäljningspresentationer.
  • Underhålla/etablera positiva affärsrelationer och kommunicera med flera kontaktnivåer hos kunderna, såsom ägare, chefer och köpare.
  • Introducera och sälja i nya produktinitiativ
Rollen innefattar även resor till tilldelade kunder inom Stockholmsregionen.

Vem är du?

Till rollen som Business Manager söker vi dig med relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet inom liknande yrkesroll. Du är väldigt kundorienterad med stark problemlösningsförmåga. Som person är du utåtriktad, självmotiverad, entusiastisk, konkurrenskraftig, självsäker, besitter självdisciplin och är målinriktad med lusten att alltid lyckas. Vidare är du väldigt organiserad för att lyckas hantera flera uppgifter samtidigt med stor uppmärksamhet på detaljer.

För rollen krävs även utmärkt kommunikationsförmåga i både tal och skrift i såväl svenska som engelska samt interpersonella färdigheter. Goda datorkunskaper gällande både mail och Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) krävs för tjänsten.

Ansökan

För detta uppdrag tar vi endast emot CV på engelska.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.